Glam News Magazine

Există întotdeauna un sentiment de mister în timpul prezentărilor lui Anthony Vaccarello pentru Saint Laurent. Poate că este vorba de aerul enigmatic creat în jurul colecțiilor sale, întotdeauna învăluite într-o anumită doză de fum și oglinzi. În acest sezon decorul a fost realizat din pereți de sticlă și fascicule luminoase. “Nu am niciun concept. Trebuie să realizăm un spectacol și pentru a face un spectacol avem nevoie doar de lumini “, a explicat Vaccarello. “Vreau doar să termin într-o notă pozitivă.” Nimic nu este în neregulă cu asta, dar cu siguranță totul trebuie să fie inspirat de ceva și să inspire la rândul lui. Sportul preferat al modei este lectura din gesturile teatrale ale designerilor, gesturi pe care Vaccarello le formuleaza în spectacole care par să sugereze pur și simplu o exuberanță și încredere sexuală.

Oricare care ar fi intențiile sale, spectacolul de rochii de cocktail colorate strălucitor, prezentat în spatele unui perete de sticlă, ne-a arătat afinitatea pentru producția de show-uri hi-tech ale lui Vaccarello, continuând astfel seria de spectacole începută de predecesorul său la Saint Laurent. Hedi Slimane realizează acum decoruri cu roboți din oglinzi și se bucură de prezentările sale de la Celine.

Colectia Saint Laurent s-a îndepărtat de atmosfera rock n ‘roll, pe care brandul a abordat-o pentru colectia de primavara, indreptandu-se catre un aspect mai lustruit, structurat si sofisticat, dar foarte tineresc, reușind să ajungă la publicul-cheie al mărcii.  Această colecție a fost făcută pentru seară, de la aplicațiile metalice și accentele aurii până la abundența de texturi de lux – blană, catifea, piele, vinil. Jachetele de costum din paiete și gecile bomber structurate au oferit un nivel de sofisticare facilă, în timp ce printurile de leopard și zebră ne duceau cu gândul la tendințele din anii 80, pe care Saint Laurent le-a explorat în colecția lor FW18.

Ca o adevărată colecție Saint Laurent, a existat, desigur, o mulțime de negru. Cu toate acestea, a doua jumătate a colecției, s-a transformat într-un element foarte surprinzător pentru marcă – folosirea unei lumini negre a adus la viață creațiile în culorile neonului. Această colecție este cu adevărat pregătită pentru petreceri.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu