Glam News Magazine

Revenirea campioanei Serena Williams în US Open a făcut legătura între Virgil Abloh, directorul artistic al brand-ului Louis Vuitton şi Nike, pentru o nouă colecţie inspirată de tenismenă.

„Cu Serena, avem una dintre cele mai puternice și inspiraționale atlete ale generației noastre drept muză”, a declarat Abloh. „Am încercat să pun în practică energia ei și să aduc ceva impunător și fresh în tenis”.

The Queen Collection are semnătura unor elemente recognoscibile Off-White şi conține o rochie albă de zi, pe un umăr, o rochie neagră de seară cu o fustă din tulle, o ediție specială de sneakers NikeCourt Flare 2, o jachetă neagră cu tighele contrastante și alte două perechi de sneakers Nike & Abloh, Nike Blazer Mid SW și Nike Air Max 97.

Virgil Abloh s-a inspirat din pasiunea Serenei pentru balet, făcând o punte între tenis şi dans. „Ceea ce iubesc la tenis este grația sportului. Este un joc agresiv și puternic, dar în care este nevoie de finețe, a adăugat Abloh. Rochia este feminină, dar combină agresivitatea ei. Este asimetrică. Are un model de balerină pentru a simboliza grația ei. Nu este despre clopote și fluiere și jocuri. Este doar despre cum va arăta pe Serena și îi va exprima energia la fiecare mișcare de rachetă”, a continuat Abloh.

Serena Williams colaborează cu Nike încă din anul 2003, iar din luna mai a acestui an a dus pasiunea pentru fashion la un alt nivel, lansând propria linie de îmbrăcăminte.

Designerul Virgil Abloh, director al departamentului de creație Louis Vuitton Menswear, a colaborat pentru prima dată cu Nike anul trecut, când a refăcut designul a zece modele de sneakers din arhiva brandului.

Piesele noii colecţii sunt ediţie limitată şi au preţuri între 130$ şi 900$.

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu