Glam News Magazine

Sensei Staicu M. Viorel, fondator-manager AGER, primeşte încă o recunoaştere la nivel naţional şi internaţional. Proiectul educational “Instigare la Sănătate”, iniţiat în 2014, este de acum oficial un curs pentru persoane fizice şi juridice, avizat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor care a acordat târgovişteanului avizul pentru drepturi de autor.

Astfel, fie că se desfăşoară integral sub formă de tabără, şedinţe de consultanţă personală sau seminarii tematice cu taxă de participare, fie ca ore de voluntariat în şcoli, licee şi facultăţi pe anumite teme din curs, informaţiile transmise au primit legitimitate pentru autenticitatea lor.

Cursul “Instigare la Sănătate”, conceput în urma a mulţi ani de studiu multidisciplinar, conţine tematică de teorie, dar şi antrenamente. Temele de teorie sunt: Spirit sănătos, Minte sănătoasă, Trup sănătos, Relaţii sănătoase, Educaţie financiară, teme care sunt expuse într-o manieră inedită, dar în acelaşi timp actuală, abordând probleme cu care se confruntă oamenii de azi.

Extras din curs:   “Înainte de toate, ai grijă de mintea ta.”

Mintea noastră are grijă de spiritul nostru, de trupul nostru, de relațiile noastre si de banii  noștri. Dacă avem o minte sănătoasă, avem o viață sănătoasă.

“Am învățat multe după întâlnirea cu dl. Staicu M. Viorel. Este atât de ușor să trăiești frumos și sănătos. Am făcut multe schimbări în viața mea și a familiei mele: am reușit să beau mai multă apă; am reușit să mânânc mai puțin și cât mai sănătos; mi-am convins și copilul să mănânce trei mese regulaze pe zi; mi-am convins copilul și soțul să facem mișcare împreună. Îi mulțumesc pentru tot.” – Mariana Ștefan, angajată.

Latura sportivă a cursului, fără de care sensei Staicu M. Viorel subliniază că niciun obiectiv din plan personal nu se înfăptuieşte complet, propune cursanţilor parcurgerea temelor privitoare la: Disciplină, Gimnastică, Şcoala căderii, Autoapărare, Program de forţă, menite să depășească de această dată barierele fizice ale participanţilor la curs.

Extras din curs: “Mai bine un luptător într-o gradină decât un grădinar într-o luptă”.

Viața pe pământ este dură: calamități naturale, accidente din vina noastră sau din vina altora, jafuri, agresiuni sexuale, bătăi etc. De aceea este necesar să fim pregătiți tot timpul. Având un trup rezistent și puternic cu un spirit de luptător echilibrat, viața în sine va fi mult mai ușoară.

 “A fost o activitate antrenantă, cu efort fizic intens și satisfacții pe măsură, o lecție de autoapărare și autocontrol emoțional în care elevii au reușit să-și îmbunătățească toate recordurile personale în domeniu.” – Ana Maria Firescu, profesor de limba franceză la unul dintre liceele în care s-a derulat proiectul.

“Instigare la Sănătate” a avut în perioada 2014-2019 peste 10.000 de beneficiari şi un feedback mai mult decât pozitiv,

Găsiţi aici zeci de opinii legate de acest proiect educaţional ce a devenit un curs inedit.

Lasă un comentariu