Glam News Magazine

Știu că perfecțiunea ar trebui să fie de neatins și, în cea mai mare parte, este. Pentru cei mai mulți dintre noi, alegerea unui șampon este cam la fel ca și întâlnirile – ne cam mulțumim cu orice se află în fața noastră. Dar, pe măsură ce devine disponibilă o varietate tot mai mare de produse, iar formulele devin mai rafinate, cu atât ne este mai greu să îl alegem pe cel perfect. Adică, altfel de ce încă s-ar mai difuza Burlacul? Perfecțiunea există, iar odată ce o vei găsi, nu vei mai privi niciodată înapoi.

Nu te poți aștepta la un păr moale, strălucitor și cu adevărat sănătos fără a investi într-unul dintre cele mai bune șampoane, iar căutarea nu este ușoară. Există specificații aparent infinite la dispoziția noastră: de la șampon pentru păr colorat până la șampon pentru păr gras, fin și multe altele. Pe lângă toate acestea, se pare că apare un nou brand de beauty în fiecare zi. Așa că pentru acest articol am ales de pe NOTINO România 4 tipuri de șampon de la Kérastase, unul dintre cele mai bine vândute branduri de șampon din întreaga lume, pentru a rezolva cele mai comune probleme ale părului.

1. Șampon AntimătreațăKérastase Specifique Bain Anti-Pelliculaire

Kérastase Specifique Bain Anti-Pelliculaire

Există două tipuri de mătreață – uscată și uleioasă, iar Kérastase Spécifique Bain Anti-Pelliculaire se luptă cu amândouă, câștigând de fiecare dată! Datorită capacității de super curățare, formula delicată elimină impuritățile scalpului, însă fără a usca. Având o capacitate unică de „anti-recidivă”, Kérastase Spécifique Bain Anti-Pelliculaire nu numai că îndepărtează mătreața, ci o împiedică să se producă. De la prima aplicare, mătreața este eliminată timp de șase până la opt săptămâni.

2. Pentru scalp sensibilKérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm

Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm

Calmarea și curățarea ușoară și eficientă sunt o prioritate semnificativă atunci când vine vorba de tratarea scalpului sensibil. Bazându-se pe puterile calmante ale uleiului de Calophyllum, Kérastase Spécifique Bain Vital Dermo-Calm calmează și previne viitoarele apariții ale iritației scalpului. Formula cu glicerol ajută la hidratarea scalpului și la înmuierea pielii, în timp ce mentolul acționează pentru a reîmprospăta și revigora ușor.

3. Împotriva căderii părului – Kérastase Specifique Bain Prévention

Kérastase Specifique Bain Prévention

Părul subțire are nevoie de o îngrijire specială. La fiecare spălare, trebuie să ne asigurăm că hrănim și încurajăm creșterea părului. Kérastase Spécifique Bain Prevention scaldă părul într-o formulă energizantă care are grijă de sănătatea scalpului, prevenind căderea părului cu fiecare spălare. De asemenea ajută la renegerarea firelor de păr, adăugând grosime, textură și volum. Părul va deveni mai dens, fortificat și sănătos.

 

4. Pentru păr gras – Kérastase Specifique Bain Divalent

Kérastase Specifique Bain Divalent

Un scalp gras duce la fire de păr uleioase, greu de gestionat. Echilibrul de ulei se întrerupe de-a lungul axului părului și, deși unele produse tratează scalpul, acestea usucă vârfurile, rezultând un păr nesănătos. Kérastase Spécifique Bain Divalent lucrează din greu pentru a echilibra uleiul de la rădăcini și pentru a regla producția de sebum pe toată lungimea părului. Rezultatul este un scalp profund curățat și un păr moale și strălucitor.

 

Lasă un comentariu