Glam News Magazine

Iubirea plutește în aer pe măsură ce se apropie Valentine’s Day, dar cum noi, cei de la Glam News suntem fanaticii parfumurilor de la NOTINO, este datoria noastră să ne asigurăm că cea mai romantică zi a anului nu este doar plină de dragoste, ci este și plină de arome seducătoare.

Pentru a vă ajuta să găsiți cele mai potrivite cadouri de Valentines Day pentru el, în acest an am decis să împărțim aromele în trei categorii: romantice, sexy și sofisticate. În plus, acum puteți alege un cadou personalizat deoarece la NOTINO vă puteți grava mici mesaje de dragoste direct pe sticla de parfum. Poate fi ceva mai romantic de atât?

Așadar, indiferent dacă intenționați să petreceți o zi romantică și plină de emoție, o noapte pasională sau o seară sofisticată și plină de stil, am pregătit o listă de cadouri perfectă pentru voi.

Parfumuri romantice

Nimic nu este mai romantic decât un buchet mare de trandafiri. Si pe cât de frumoase sunt florile adevărate, mirosul lor este cel mai de preț. Așadar, putem spune că cele mai romantice parfumuri sunt cele care prezintă note diferite de trandafir în nuanțe de roșu, roz și alb.

Pentru EA: Lancome La Vie Est Belle En Rose – Trandafirul este adesea folosit în preparate culinare și rezonează foarte bine cu deserturile – oricine a mâncat macarons cu trandafiri va fi de acord cu mine, sunt sigur. La Vie Est Belle este un fel de gourmand modern, unul în care nota pudrei de iris este scufundată în dulceața gustoasă a vatei pe băț. În La Vie Est Belle En Rose, impactul nuclear al originalului este înmuiat de trandafir și de bujor, două note florale care aduc lejeritate, dar și o notă luxoasă de apă de trandafir, care te duce cu gândul la produse delicioase de patiserie îmbibate cu frumusețe florală.

Pentru EL: Amouage Lyric – Dacă doriți să vă răsfățați cu adevărat partenerul, atunci puteți opta pentru trandafirul profund și oriental din Lyric Man de Amouage. Parfumul este unul luxuriant care subliniază notele dulci ale trandafirului, în timp ce le accentuează cu o bază bogată de mușchi, mirodenii, rășini și vanilie.

Parfumuri sexy

Romantismul trebuie să fie prezent în viețile noastre nu doar de Valentine’s Day, așa că te poți folosi de orice ocazie pentru a cumpăra un parfum sexy pentru cineva special.

Pentru EA: Yves Saint Laurent Black Opium Intense Black Opium Intense se deschide ca un fulger încărcat de tensiune, în care notele de lemn dulce și absint sunt trase către tonurile de mure Boysen. Efectul pe care îl provoacă este un contrast vibrant și efervescent de sintetic și natural, în care sucul roșu de  mure se îmbină perfect cu un miros de vinil fierbinte: un parfum plin de contradicții, contraste și culori din abundență.

Pentru EL: Armani Stronger With You Intensely – Parfumul este unul foarte puternic și extrem de modern. Este un amestec de mirodenii și chihlimbar prezentat într-o nuanță de ambră care evocă bourbon-ul sau romul. Lavanda se ascunde în fundal, adăugând o notă erbacee care te duce cu gândul la parfumurile masculine clasice, din anii ’70 și ’80, în timp ce o notă surprinzătoare de caramel îl aduce într-o zonă modernă. Auriu, sexy, modern și clasic, Stronger With You Intensely este un parfum pentru genul de tip extrem de complex.

Parfumuri sofisticate

parfumuri sofisticate notino - ysl libre, versace eros flame.jpeg

Pentru EA: YSL Libre Libre este un adevărat blockbuster pentru YSL și nu dezamăgește. Inspirânduse din moda clasică androgină a casei, Libre este o contopire interesantă de lavandă (folosită în parfumurile masculine) și floare de portocal (folosită în parfumurile feminine) pe o bază orientală de vanilie și lemn. Libre este precum un foc ce arde toate regulile parfumeriei. Este un parfum interesant și foarte sofisticat într-adevăr!

Pentru EL: Versace Eros Flame – Nu știu despre tine, dar eu de câte ori aud „Versace” mă gândesc la opulență. Parfumul Versace Eros Flame este unul excesiv și foarte elegant. Este un masculin modern, dar cu o atingere a opulenței Versace. Eros Flame este un amestec de citrice (lămâie, mandarină și portocală), condimente și ierburi (ardei și rozmarin), lemn (lemn de santal, cedru) și tonka. Miroase proaspăt și ascuțit, dar odată cu timpul se încălzește și se transformă în ceva exotic și picant.

Lasă un comentariu