Glam News Magazine

Unghiile îngrijite adaugă un plus oricărei apariții. Este un motiv cel puțin suficient ca să acorzi mai multă atenție manichiurii. Iar în ceea ce privește forma unghiei, ai mai multe opțiuni din care să alegi, chiar dacă pentru unele dintre acestea trebuie să apelezi la ajutor de specialitate (a se citi să-ți faci o programare la salon). Dacă formele rotundă, pătrată și ovală sunt dintre cele mai comune și relativ ușor de realizat chiar și acasă, forme de unghii precum cele de mai jos implică răbdare și mai multe resurse (de timp, materiale și umane).

Forma Stiletto

forme unghii

forme unghii

 

Sunt sigură că titlul te-a dus cu gândul la această formă de unghii cu vârf foarte ascuțit. Unghiile stiletto sunt sexi, da, dar și tare incomode. Chiar dacă nu faci multă treabă prin casă, unghiile stilleto îți îngreunează manipularea diverselor obiecte, de care te agăți vrând-nevrând. Este un risc pe care ți-l asumi dacă dorești această formă care îți alungeste nu numai unghiile, dar și degetele.

 

Forma Picioare de rață

forme unghii forme unghii forme unghii

Este incredibil cum există fete/femei care optează pentru această formă, dar este o opțiune pentru unghiile mici și late, pentru că numai lor li s-ar potrivi. Chiar dacă pierd la capitolul feminitate (părerea mea), unghiile în formă de picioare de rață atrag cu siguranță toate privirile și te fac memorabilă (nu în sensul bun al cuvântului, dar nu le putem avea pe toate mereu, nu-i așa?!)

 

Forma Edge

forme unghii

forme unghii

forme unghii

Este forma cea mai neobișnuită și greu de obținut dintre cele expuse. Are marginea în formă de triunghi și un design geometric care iese din comun. Nu o poți obține pe unghiile naturale, de aceea soluția este construcția cu gel. Nu știu cum poți folosi mâinile cu o astfel de manichiură, dar vei avea fără îndoială o imagine de rebelă, dacă nu de divă pop.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu