Glam News Magazine

Luna septembrie nu ne-a lăsat fără noutăți în materie de beauty! În această lună, am observat un flux important de produse noi, dar în acest articol doar patru dintre ele au reușit să se strecoare. Dacă sunteți în căutarea unui parfum nou sau poate doriți să încercați și altceva în materie de machiaj, iată ce vă recomandăm că ar trebui să ajungă pe lista voastră de dorințe.

1. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Santal Blanc Apă de Parfum

Daniel: Știam că acest parfum neobișnuit va fi un favorit încă de prima dată când l-am mirosit în urmă cu o săptămână. Cred că este pentru prima oară când îmi comand un parfum atât de repede. După o singură pulverizare, l-am achiziționat imediat – atât de de bine miroase. Și de când l-am purtat, am primit compliment după compliment.

Dar de ce? Ei bine, inițial, Santal Blanc se deschide foarte proaspăt, cu o notă de mandarină. Apoi duce la ceva mult mai dulce și cremos în inimă. Laptele de smochin se amestecă foarte bine cu notele de violetă și lemn de santal înainte de a se așeza într-o bază mai puțin dulce de boabe tonka și muschi. Inspirat de puritatea albului, acesta este un parfum sofisticat care este foarte liniștit, cât și sexy. Dacă sunteți în căutarea a ceva care nu vă va face să mirosiți ca toți ceilalți, acesta este perfect!

2. GUERLAIN Eye Liner Metallic-To-Glitter în nuanța 03 Burgundy

Oana: Eyeliner-ul GUERLAIN vă va face să dispară toate concepțiile despre dermatograful roșu, deoarece aceast eyeliner vă va face ochii foarte strălucitori.

Burgundiul este acum cam peste tot. Cei de la GIVENCHY și Benefit au lansat nuanțe roșii și violet profund pentru toamnă și nu puteam fi mai fericită. Când sunt utilizate corect, eyeliner-urile vor face ochii să iasă în evidență indiferent de culoarea lor.

Datorită nuanței subtile de roșu-maro, aceast eyeliner este modalitatea perfectă de a purta roșu la ochi, iar formula sa se usucă foarte rapid. Pe scurt, acesta este un eyeliner lichid care bifează toate casetele pentru longevitate și ușurință de aplicare. Crede-mă, aplicarea este foarte fină și glamour!

3. Jimmy Choo Urban Hero Apă de Parfum

Daniel: De la lansarea lor în 2014, parfumurile pentru bărbați de la Jimmy Choo au devenit unele dintre favoritele mele. Sunt perfecte pentru toate orele zilei, vârste, anotimpuri, ocazii și au un factor de longevitate superb. Există câte un parfum pentru toată lumea.

Compoziția ultimului parfum de la Jimmy Choo este o reminiscență a predecesorilor prin notele de deschidere, cu caviar, lămâie și ardei. Sunt prezentate și alte note familiare, cum ar fi chihlimbarul gri, pielea și vetiver-ul, ceea ce este sigur că îi va încânta pe fanii parfumurilor bărbătești de pretutindeni. Există însă o notă nouă – lemn de trandafir – care, deși este un teritoriu nou pentru Jimmy Choo, în opinia mea, se îmbină perfect cu celelalte note și oferă o notă proaspătă, neașteptată.

Acestea fiind spuse, așa cum probabil vă așteptați, este un parfum foarte masculin, dar totuși contemporan. De asemenea, trebuie să spun că persistența acestui parfum este enormă, acesta simțindu-se după câteva ore bune de la pulverizare.

4. Pudra Vichy Mineralblend Tri Colour nuanța Medium

Oana: Niciodată nu am acordat prea multă atenție ingredientelor din machiajul pe care mi l-am pus pe piele. Așa că tenul meu a devenit mai sensibil de-a lungul timpului, astfel încât nevoia de a începe să țin cont de ingrediente este acum crucială. Din fericire pentru mine, noua pudră Vichy Mineralblend conține pigmenți minerali naturali și este lipsită de orice fel parabeni. Bonusul? Este potrivită și pentru tipurile de piele sensibilă! Se aplică atât de fin peste fondul meu de ten, datorită buretelui din interior. Nu se observă ca o pulbere mată pe piele și nici nu face cute. În schimb, așa cum sugerează și numele, oferă un finisaj natural, radiant și îmi oferă acea „strălucire sănătoasă” pe care o dorim cu toții.

Lasă un comentariu