Glam News Magazine

Un an nou are nevoie bineînțeles de noi produse favorite. Așa că haideți să ne reîmprospătăm rutinele noastre zilnice de îngrijire și să începem noul deceniu descoperind noi produse de beauty demne de păstrat pe raftul din baie. Sunteți intrigați? Știm că da! Haideți să începem…

1. Emulsie hidratantă Clarins Plant Gold

Clarins Plant Gold

Daniel: Am descoperit Plant Gold la începutul lunii ianuarie din pură întâmplare și cred că este cel mai bun produs de la Clarins. Emulsia hidratantă este 100% naturală, este inovatoare și aprobată chiar de către experta Caroline Hirons.

Folosesc emulsia de aproximativ trei săptămâni și tot ce pot să spun este că pielea mea nu s-a simțit niciodată atât de fină. Deoarece are o textură destul de bogată, o folosesc doar seara, pentru a lăsa piele să se bucure de toate beneficiile esențiale ale emulsiei. Dimineața se poate observa o diferență clară în textura tenului. Cred că acesta este singurul produs hidratant pe care îl voi recumpăra.

2. Givenchy Prisme Blush Spice

Givenchy Prisme Blush Spice

 

Oana: Când folosesc fard, nu vreau obrajii să îmi lucească și vreau o nuanță care să îmi ofere în obraji acea roșeață de om sănătos – să mă facă să par ca și cum aș mânca zilnic sănătos și aș merge la sala de trei ori pe săptămână. Prisme Blush Spice face exact asta, iar formula sa cremoasă funcționează excelent cu tenul meu uscat. În plus, culoarea nu dispare până la ora prânzului. Este fardul perfect, dar știam asta de când am încercat toată colecția Prisme anul trecut. Deci, de ce este un produs favorit acum în 2020? Ei bine, a fost lansată o nouă ediție limitată – și este superbă. Cum am văzut paleta m-am îndrăgostit pe loc.

3. Parfum Guerlain Musc Noble

Guerlain Musc Noble

Daniel: Mereu mi-au plăcut parfumurile cu trandafir. Parfumul Musc Noble de la GUERLAIN, împachetează un buchet mare de trandafiri roz cu o notă picantă de șofran care reînnoiește un miros clasic de trandafiri. Dacă sunteți la fel ca mine și doriți un parfum puternic pe care să nu îl recunoască nimeni, atunci Guerlain este cu siguranță alegerea perfectă. Aroma este inspirată din Orientul Mijlociu și diferă de orice am mirosit până acum.

4. Primer Filorga Pore Express

Filorga Pore-Express

Oana: Trebuie să recunosc faptul că niciodată nu am fost atât de încântată să folosesc un primer, până acum. Cred că se datorează faptului că am crezut întotdeauna că este mai mult o fiță decât o necesitate. Dar Filorga Pore-Express mi-a schimbat complet părerea. Întotdeauna zona mea T a fost grasă, iar acest primer matifiant mă ajută să dețin controlul. Pe măsură ce înaintez în vârstă, sunt conștientă de textura pielii mele și, în special, de porii mei măriți. Acest primer Filorga are o textură netedă care nu încarcă și alunecă pe piele, estompând porii vizibil măriți.

Lasă un comentariu