Glam News Magazine

Se spune că orice mireasă este frumoasă, dar acest calificativ poate nu e suficient pentru tine. Ca să strălucești trebuie să ții cont atât de alegerea rochiei, cât și a coafurii și machiajului. Este una dintre cele mai importante zile din viața ta și fiecare decizie e uriașă. Care sunt tendințele în rochii de mireasă pentru 2019 poți citi aici. Astăzi îți voi împărtăși câteva dintre cele mai bune sugestii în materie de coafuri, care să-ți ușureze munca. Vei remarca preferința pentru simplitate și naturalețe. Iată mai jos cum le poți obține într-un registru romantic, dar șic, potrivit pentru The Big Day!

Prinde părul la spate cu o fundă

coafuri de mireasă

Este propunerea lui Giovanni Vaccaro, Director Creativ la Glamsquad. Ai nevoie de o panglică generoasă cu care să înfășori strașnic părul prins la spate în prealabil. Nu uita de buclele lejere. Este o coafură chiar indicată dacă ai rochie cu spatele gol.

foto: Mich Cardin

Bentița

coafuri de mireasă   coafuri de mireasă

Laure de Sagazan propune bentița lată, care să înlocuiască voalul clasic. Este o abordare inovativă, la care probabil nu te-ai gândit. Mai există și varianta bentiței înguste și negre (foto: IMAXtree), pentru un look mai dinamic și tineresc.

Șuvițe de păr care încadrează fața

coafuri de mireasă

Imaginea miresei Meghan Markle continuă să inspire și în 2019. Lasă desprinse din frunte două șuvițe ondulate, care îți vor da un aer romantic.

Păr pieptănat pe spate

coafuri de mireasă

Este sugestia Danielle Frankel pentru o mireasă modernă în 2019. Coafura nu pare ieșită din comun, dar să creezi un look așa natural te scoate în evidență. Părul dat pe spate poate fi soluția cea mai simplă în materie de coafuri de mireasă.

Flori în păr

coafuri de mireasă

Elie Saab propune înlocuirea voalului sau a agrafelor de păr specifice în coafurile de mireasă cu mici flori artificiale, prinse pe lungimea șuvițelor de păr. Ele aduc un plus de inocență și bineînţeles romantism în înfățișare.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu