Glam News Magazine
Fashion

Fii sofisticat! Poartă mov!

În acest articol vei descoperi cum poți să câștigi mai mult stil folosind o culoare în vogă anul acesta. Movul este considerată o culoare regală și este asociată cu luxul, creativitatea, spiritualitatea. Ea se regășește între recomandările specialiștilor din modă pentru 2018, atât ca atare, cât și sub nuanțele de violet sau lavandă.

Probabil deja ți-am trezit interesul. Ești bărbat și vrei să-ți arăți masculinitatea. Astfel că o culoare precum movul nu-ți inspiră încredere și nu te vezi purtând articole vestimentare care să conțină prea mult mov, una dintre culorile destinate femeilor. Află însă că această culoare inspiră putere și, mai  important, îți va oferi un aer sofisticat.

Ea poate fi purtată în ținute casual sau elegante, în combinații cu galben, navy (albastru inchis), verde sau portocaliu, care te vor scoate cu siguranță din anonimat

Dacă totuși vrei să păstrezi o linie clasică poți opta pentru combinații cu alb, negru și gri, păstrând aerul de încredere și originalitate în același timp.

De la șosete sau cravată, până la pantaloni sau sacou mov, poți opta pentru piese vestimentare care să-ți pună în evidență personalitatea cu ajutorul combinațiilor, dar și contrastelor de culori. Profitați de sugestiile noastre, pentru inspirație și nu vă feriți de mov când vă creați următoarea ținută!

Sursa foto: pinterest.com

Etichete : costumfashionmov

Lasă un comentariu