Glam News Magazine

Instagramul este deja prea banal când ai o viață de lux și vrei să o afișezi celorlalți. De aceea a fost creată aplicația premium TCHIIN, unde să poți posta mașinile scumpe, hainele și gențile de brand și bineînțeles vacanțele exotice în locații exclusiviste de care te bucuri. Totul pentru o taxă lunară de 450 de lire (circa 500 de euro) pentru care primești un serviciu de majordom non-stop, care să te ajute să-ți satisfaci orice capriciu: poți închiria avioane private sau mașini Lamborghini, rezerva mese la restaurante cu stele Michelin sau apartamente în hoteluri de cinci stele, cumpăra produse de lux rare sau unicat.

TCHIIN

Aplicația a fost creată în luna aprilie, dar are deja un succes uluitor, numărând circa 8.000 de membri, atent aleși de creatorii aplicației. Aceștia sunt trei tineri cu viziune: Lucien Ndabagera (25 de ani), un om de afaceri stabilit în Monaco, Peter Kianicka (37 de ani) și Filip Volarik (20 de ani). Ei au gândit această aplicație ca “un teren de joacă pentru super bogați”, care aveau nevoie de o rețea de socializare adecvată stilului de viață. Asta pentru că rețeaua de socializare oglindește preocupările și realizările fiecăruia, fiind o modalitate excelentă de a te prezenta în fața lumii/publicului. Această rețea socială revoluționară a fost astfel creată pentru a oglindi luxul și extravaganța în care trăiesc unii oameni.

 

 

 

Cei care nu se încadrează în profilul membrilor TCHIIN au însă posibilitatea să vizualizeze gratuit postări și fotografii de pe rețea. “Viziunea noastră a fost să avem 10.000 de membri premium și milioane de fani din toată lumea. TCHIIN înseamnă exclusivism. Este un stil de viață”, a explicat Lucien Ndabagera.

Înscrierea se face prin email la [email protected] și dacă te numeri printre răsfățații sorții și dorești să devii membru în comunitatea TCHIIN trebuie să te grăbești, pentru că locurile se ocupă destul de repede.

Lasă un comentariu