Glam News Magazine

Trendul work from home a câștigat tot mai mult teren, ceea ce determină o atenție sporită în ceea ce privește amenajarea spațiului de lucru de acasă. Iar piesa principală este, desigur, biroul. Dacă lucrați de acasă, ați descoperit deja că biroul potrivit aduce mai multă productivitate și concentrare la sarcinile de serviciu, ceea ce face ca alegerea tipului de birou să fie dificilă. Dacă în urmă cu câteva luni vă propuneam soluția birourilor de sticlă (citiți aici), astăzi vin cu o soluție mai practică și voi prezenta principalele avantaje aduse de un birou montat pe perete.

Eficientizează bine spațiul

Un birou montat pe perete eficientizează bine spațiul din încăpere, mai ales in cazul apartamentelor mici. Chiar poate valorifica colțuri și spații moarte din casă. Calculați cu atenție dimensiunea ideală, luând în considerare nu doar ecranul sau monitorul, ci și toate celelalte accesorii care sunt asociate cu acesta, cum ar fi tastatura, mouse-ul, agendă, suport pixuri etc. Un birou prea mic va fi neîncăpător, iar un birou prea mare – o pierdere inutilă de spațiu.

Poate fi montat la înălțimea dorită

Este un mare atuu al acestui tip de birou, pentru oricine, indiferent de conformație sau nevoi. Biroul poate fi instalat la orice înălțime și acest lucru permite reglarea acestuia pentru a se potrivi nevoilor, proporțiilor și stilului de lucru al fiecărui utilizator.

Poate fi amplasat și în alte camere ale casei/apartamentului

Dacă nu aveți o încăpere cu destinație spațiu de lucru, un birou montat pe perete își va găsi cu ușurință locul în living sau în dormitor. Asta datorită desigului versatil care se încadrează ușor în orice spațiu, fără a interfera cu funcția principală a lui. Țineți totuși cont de stilul de design interior când alegeți modelul. În orice caz, puteți opta pentru unul simplu, care să fie multifuncțional. Când nu lucrați la laptop, să-i dați altă întrebuințare, în decorarea interioară sau ca spațiu de depozitare/servire, ca masă de lucru sau machiaj.

Lasă un comentariu