Glam News Magazine

Unghiile fabuloase sunt o necesitate la întoarcerea la școală în această toamnă. Pe lângă haine/încălţări, ghiozdan/geantă, rechizite şi accesorii, trebuie să ai în vedere şi unghiile pentru un outfit potrivit. În loc de aceeași manichiură clasică, fie ea semi sau cu gel, french sau în culori/cu modele diverse, ai putea încerca ceva inteligent cu design în tema back to school, care te va promova direct la titlul de șefa clasei (cel puțin în ceea ce privește manichiura).

Am ales pentru tine mai multe modele de unghii pentru a-ţi oferi inspirație suficientă când programezi următoarea şedință la salon. Ia în considerare creioane, numere, litere, ecuații, simboluri și combinații între ele. Poţi folosi alb/negru, dar şi culori, atâta timp cât nu contravine regulilor instituţiei de învăţământ sau poţi alege ceva mai discret, adaptând modeul care te atrage  pe o manichiură nude cu o singură unghie pictată şi să te eschivezi astfel de la reguli. Sunt modele de unghii contemporane, o abordare cool de a reveni la școală după vacanţa de vară.

O altă opţiune este să foloseşti pentru manichiura back to school emoția pe care ai simţit-o în fiecare an când a început școala! Poți ilustra amintiri dragi din copilărie cu simboluri pe unghii, precum un măr pentru profesor, o hârtie A +, creioane proaspăt ascuțite, o carte deschisă. Îmbină elementele pentru a crea o manichiură personalizată care va atrage atenția și te va face să începi anul în forţă. Poate nu-ţi plac ecuaţiile şi nici nu scrii citeţ, dar pe unghii asta va arăta foarte bine şi poate chiar te va inspira să înveţi mai bine şi să ai rezultate şcolare mai bune. În loc să plângi după sfârșitul verii, poţi sărbători cu stil începutul unui nou an școlar cu o manichiură captivantă, folosind unele dintre modelele inventive și inspirate de mai jos.

Lasă un comentariu