Glam News Magazine

Dacă ești ca mine, cauți mereu idei și sfaturi pentru a-ți îmbunătăți rutina zilnică. Cu atât mai mult când vine vorba de înfrumusețare. Ei bine, uneori soluțiile sunt la îndemână, iar astăzi îți voi spune cum te pot ajuta cuburile de gheață să arăți mai bine.

Cuburile de gheață reduc pungile de sub ochi

cuburile de gheață

Pungiule de sub ochi sunt de-a dreptul enervante, știu! Poți să scapi de ele folosind cuburi de gheață pe care să le apeși ușor sub ochi timp de 10-15 minute. Iar pentru un efect și mai bun, ceaiul vede îți sare în ajutor. Toarnă o cană de ceai verde concentrat într-o tavă pentru cuburi de gheață. Ceaiul verde este bogat în antioxidanți și are doza necesară de cofeină care în combinație cu gheața va reduce pungile inestetice de sub ochi.

Cuburile de gheață micșorează coșurile

Nu lăsa apariția unui coș să-ți strice ziua. Ia un cub de gheață și ține-l pe locul cu problema. Cel mai bine ar fi să folosești o punguță de plastic, nu să aplici direct pe coș. Gheața ajută la reducerea inflamației prin constrângerea vaselor de sânge.

Cuburile de gheață pot fi un scrub facial excelent

cuburile de gheață

Dacă vrei mai multă strălucire pentru ten, curăță și taie castraveți, adaugă suc de lămâie și miere, toarnă amestecul într-o tavă de gheață. Folosește cuburile pe față și pe gât și lăsa sucul să stea pe piele timp de 5-10 minute înainte de clătire. Vei observa efectul!

Cuburile de gheață asigură un pensat fară dureri

Dacă te numeri printre cele care amână cât de mult pot pensatul de teama durerii provocate, trebuie să încerci asta. Folosirea cuburilor de gheață amorțește pielea și în plus reduce roșeața provocată de pensat.

Cuburile de gheață calmează arsurile solare

Cel mai bun mod de a calma arsurile solare este să aplici cuburi de gheață pe zona afectată. Acest lucru va calma pielea și va reduce, de asemenea, roșeața. Iar pentru un efect sporit, folosește cuburi de gheață cu aloe vera. Este o plantă care face minuni asupra pielii.

Cuburile de gheață îmbunătățesc circulația la nivelul feței și a gâtului

Masajul facial este unul dintre secretele din rutina de înfrumusețare. Tot ce trebuie să faci este să înfășori mai multe cuburi de gheață într-un prosop, să adaugi câteva picături dintr-un ulei esențial precum lavanda și să masezi ușor fața și gâtul înainte de culcare. Masajul ajută la reducerea liniilor fine și la îmbunătățirea circulației.

Lasă un comentariu