Glam News Magazine

Starurile televiziunii americane au impresionat prin alegerea unor ținute glam haute-couture pentru seara cea mare. Multe dintre rochiile afișate sunt semnate de designeri celebri, făcând din covorul roșu al celei de-a 70-a ediții a Premiilor Emmy un podium de prezentare de înalt standard.

 Vedetele au arătat că sunt în pas cu tendințele momentului în materie de modă și nu s-au ferit de fulgi, broderie, culori îndrăznețe și volum.

 

Keri Russel a purtat o rochie Zuhair Murad Haute Couture. La fel ca personajul ei de spion în The Americans, Russell este un fel de asasin pe covorul roșu, ucigând cu apariția sa uluitoare.

Penelope Cruz a ales o creație Chanel Haute Couture, de parcă nu era deja destul de fermecătoare.

Tracee Ellis Ross a avut o apariție pur și simplu spectaculoasă în rochia Valentino Haute Couture sezonul Toamnă 2018.

Emilia Clarke a ales o rochie Dior din sezonul acesta pentru apariția sa la Oscarurile Televiziunii Americane, după cum este supranumit evenimentul decernării Premiilor Emmy.

Heidi Klum a îmbrăcat o creație a tânărului designer american Zac Posen.

Sandra Oh ne demonstrează că rochia roșie nu este o alegere desuetă pentru o seară de gală. Ea a optat pentru o creație Ralph & Russo.

Angela Sarafyan pare că a adus cu sine pe covorul roșu un cer bogat instelat, prin rochia cu cristale semnată Christian Siriano. Ținuta a fost completată de o pereche de cercei cu diamante.

Millie Bobby Brown a atras atenția asupra sa în ținuta Calvin Klein căreia i-a asortat pantofi roz pulbere pur și simplu delicioși.

Sarah Paulson a purtat o creație Oscar de la Renta din colecția Primăv ară 2019.

Thandie Newton într-o ținută Brandon Maxwell demonstrează că rozul barbie poate să arate nu numai elegant, dar chiar sofisticat.

Și Jessica Biel a optat pentru o rochie Ralph & Russo, albă, care pare că sfidează gravitația.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu