Glam News Magazine

A trecut un deceniu de când Victoria Beckham a ales să intre în lumea modei ca și designer, lăsându-și viața ca Posh Spice ferm în spatele ei. Există o singură conexiune pe care ea este pregătită să o traseze între afacerea ei de acum și Spice Girls de atunci: “Ceea ce am făcut a fost să sărbătorim faptul că suntem diferite. Am aratat ca este bine sa fiți cine sunteți “, a spus Beckham. “Și despre asta este vorba – a oferi femeilor putere prin modă. Toate femeile sunt diferite și există câte ceva pentru toată lumea. ”

Este amuzant faptul că VB este o prezență iconică și un model demn de urmat pentru tinerii  în vârsta de douăzeci de ani și în același timp, o sursă de inspitație pentru femeile din propria sa generație și mai sus. Cu ocazia prezentării aniversare,  Victoria a ținut spectacolul într-o galerie aflată alături de magazinul său din strada Dover, UK. A fost o surpriză inteligentă și încântătoare alegerea Stellei Tennant pentru a deschide show-ul – o altă icoană britanică ce și-a început cariera îndelungată în jurul epocii Spice Girl. Stella a apărut într-un costum alb, cu pantaloni largi, camizole din satin dantelate și cizme metalice argintii cu toc înalt. Tasha Tilberg și Aymeline Valade au defilat, de asemenea, alături de alții precum Rianne Van Rompaey și Edie Campbell – supermodele  noii generații.

Prezentarea a continuat cu o rochie portocalie care, la prima vedere, părea să aibă o pereche de jambiere de culoare cafenie pe dedesubt. Greșit: erau, de fapt, pantaloni de crep super-subțire, cu o formă de V pe tivul din față, purtați tot cu o pereche de cizme, însă de data acesta, de culoare albă și fără toc. Aceasta s-a dovedit a fi componenta cheie a colecției – un produs prezentat de unsprezece ori în diferite culori (burgundiu, negru, alb, albastru, roșu) sub jachete și tunici, rochii tricotate și o cămașă din dantelă. Această piesă să fie una în care VB crede foarte mult? Desigur! Când a ieșit la finalul prezentării, purta o pereche pe sub blazerul ei de bronz – trimițând astfel un mesaj global despre această piesă versatilă pentru zi, noapte și aproape oricând între ele.

Indiferent ce poartă Victoria, femeile se duc să cumpere. Știe asta. Victoriabeckham.com este pe deplin pregătit să facă față atacului din fanfara ambelor generații. Talentul ei este capabil să creeze sentimentul unei relații cu clienții săi. Feedbackul asupra modelelor a venit de la ei, spune ea, în timpul unui prânz la Scotts, pe care l-a organizat anul trecut. Pare ceva basic, dar a fost ca o descoperire eliberatoare pentru Beckham în timp ce se pregățește pentru a aniversa încă zece ani de creștere a mărcii sale.

Sursa foto: pienterest

Lasă un comentariu