Glam News Magazine

În 2008, fosta Spice Girl a făcut prima incursiune în industria modei, într-o campanie de publicitate instantanee pentru Marc Jacobs. Acum, zece ani mai târziu, Victoria Beckham sărbătorește un deceniu de brand propriu-zis, prin recrearea acelor reclame faimoase pentru sacoșe de cumpărături.

foto: Imaginea pentru campania de publicitate Marc Jobs

Înainte de cea de-a zecea ediție aniversară de la London Fashion Week, Beckham a apelat la Juergen Teller (care a fotografiat, de asemenea, campania lui Marc Jacobs) pentru a recrea reclamele cu pungile de cumpărături ale propriei mărci de data aceasta. “Când Marc Jacobs mi-a spus că vin dintr-o geantă de cumpărături cu un deceniu în urmă, într-adevăr a fost doar începutul călătoriei mele în industria modei, a fost amuzantă, ironică și minunat capturată de Juergen Teller. Deci ce mod mai bun de a ilustra povestea din ultimii zece ani decât de a revedea acea creaţie, dar de data aceasta cu punga mea proprie”, a spus Beckham într-o declarație.

Înainte de a recrea reclamele iconice însă a obținut aprobarea lui Marc Jacobs. “Marc mi-a dat binecuvântarea pentru a recrea punga, iar Juergen a fost de acord să colaboreze din nou cu mine, ceea ce a fost incredibil și faptul că el a apărut într-una dintre imagini a fost foarte important pentru mine. Colaborarea cu el a fost incredibil de specială”, a explicat Beckham.

Victoria Beckham

Imaginea noii campanii publicitare a Victoriei Beckham apare pe ultimele tricouri Victoria Beckham, pe care le puteţi achiziţiona pentru 150 de dolari/bucată.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu