Glam News Magazine

Pe măsură ce se apropie căldura toridă a verii, protejarea pielii noastre împotriva razelor UV dăunătoare devine o parte esențială a rutinei noastre zilnice. În timp ce o pălărie cu borul mare sau umbra unei umbrele poate oferi o oarecare protecție, nimic nu ne protejează pielea mai bine decât o cremă de protecție solară de încredere cu un SPF (factor de protecție solară) ridicat. În acest articol, vă dezvăluim cele mai bine cotate produse cu SPF 50 care nu numai că vă protejează pielea de razele nocive ale soarelui, dar oferă și o serie de beneficii suplimentare pentru îngrijirea pielii. Așadar, pregătiți-vă să descoperiți o gamă de produse excepționale care vă vor asigura că pielea dumneavoastră rămâne protejată, sănătoasă și strălucitoare pe tot parcursul sezonului.

1. Protectie solara bebelusi – Bioderma Photoderm KID Lotion

Nu este întotdeauna posibil să-l ții pe cel mic la umbră, motiv pentru care fiecare un părinte are nevoie de o protecție solară în care să aibă încredere; Lotiunea Bioderma Photoderm KID Lotion SPF 50+ este acel produs. Având un factor de protecție cu spectru larg, este unul dintre produsele preferate de părinții din întreaga lume datorită aplicării rapide; filtrele UV organice sunt atât de blânde încât poți folosi loțiunea chiar și pe nou-născuți!

2. Pentru tendințele de îmbătrânire ale pielii – La Roche-Posay Anthelios Age Correct

Dacă pielea ta tinde să îmbătrânească, găsirea unei protecții solare care să nu irite poate fi o provocare. Dar La Roche-Posay Anthelios Age Correct este perfectă pentru tine. Formula conține noua generatie de protectie solara ce ajuta la corectarea semnelor de îmbătrânire induse de expunerea zilnică la razele UV. De asemenea, corectează semnele de îmbătrânire deja existente datorită ingredientelor dermatologice active din formulă. În plus, datorită protecției ridicate, formula reduce riscul de eczeme provocate de soare și alergii, iritații și mâncărimi pentru a menține pielea confortabilă.

3. Pentru pielea pigmentată – Eucerin Sun Pigment Control

Una dintre principalele cauze ale hiperpigmentării este soarele, deci indiferent dacă ai pete întunecate sau dorești să le previi, Sun Fluid SPF 50+ este aliatul tău. Pe lângă faptul că oferă protecție solară cu spectru larg foarte mare împotriva razelor UVA și UVB, formula fluidă conține tiamidol, ingredientul brevetat al Eucerin, care este dovedit clinic că reduce aspectul pigmentării și previne reapariția acestora.

4. Pentru pielea acneică – La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400

Dacă îți este frică de faptul că SPF-ul îți va înrăutăți acneea, trebuie să încerci protecția solară La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400. Creată în mod special pentru pielea cu tendințe de imperfecțiune, crema SPF cu spectru larg, cu protecție foarte ridicată, conține XL-PROTECT – o tehnologie de filtrare patentată, ce oferă o protecție cu spectru larg foarte mare împotriva UVB/UVA și ajută la protejarea împotriva efectelor negative asupra pielii cauzate de poluare și razele infraroșii acneei, în plus apa termală La Roche-Posay calmează orice iritație. Rezultatul este o piele calmă, curată și, cel mai important, protejată!

Lasă un comentariu