Glam News Magazine

Domnilor, subiectul de astăzi este gândit special pentru voi: decorarea unui dormitor care să vă reprezinte. Fie că îl doriți elegant sau nu, cu siguranță preferați un dormitor funcțional. Si desigur că vreți cât mai puțină bătaie de cap în amenajarea lui. Aveți mai jos câteva idei de design și imagini cu dormitoare pentru bărbați care să vă ajute.

Primul design este în stilul tradițional. Aveți nevoie de piese grele de mobilier, un design elegant și simplu. Patul trebuie să arate proeminent, iar materialele de lenjerie de pat să fie din țesături tipice pentru bărbați precum lâna și flanela. Pentru a accentua acest stil de design, ferestrele dormitorului ar trebui să fie acoperite cu draperii din materiale grele, cum ar fi catifeaua. În ceea ce privește iluminatul, ar trebui să creeze o atmosferă caldă. Iar dacă alegeți să afișați o lucrare de artă în dormitor, ar trebui să fie în stil clasic. Cele mai bune tipuri de tablouri de afișat în designul tradițional al dprmitoarelor pentru bărbați sunt peisajul și portretele. În cele din urmă, un covor oriental din pluș ar completa aspectul tradițional din cameră.

Un alt design de dormitoare pentru bărbați este în stilul rustic. Dormitorul va conține în principal obiecte din lemn. Prin urmare, camera poate fi decorată astfel încât să semene cu o cabană sin pădure sau o cabană de schi de lux. În stil rustic, mobilierul ar trebui să fie confecționat din material cu o caracteristică naturală puternică, cum ar fi stejarul sau pinul. Patul să aibă o tăblie proeminentă de asemenea. În ceea ce privește materialele de așternuturi, puteți alege între bumbac, denim, flanelă, lână sau tricot. Dormitorul în stil rustic ar trebui să rămână simplu și cu modele de culori care cuprind nuanțe de albastru, verde, maro, kaki și bej. Pentru a crea o sinergie între elementele dormitorului, iluminarea ar trebui să fie realizată și din elemente naturale, cum ar fi lemnul sau fierul. Cel mai bine este dacă alegeți o lucrare de artă care afișează scene din natură. Pentru a completa aspectul rustic, un covor geometric persan ar fi o alegere perfectă.

Ideea finală de design a dormitorului pe care o propunem este stilul minimalist. Punctul culminant al acestui design este aspectul său curat, modern și elegant. Dacă acesta este stilul pe care îl alegeți, veți dori mobilier simplu, fără ornamente, cu puține piese. Cel mai bine este să alegeți mobilier de culoare închisă. Paturile cu platformă sunt o bună opțiune, iar pentru materialul de așternut, cel mai bine este să folosiți bumbac. Alegeți iluminat din materiale lucioase precum porțelan sau sticlă; alternativ, puteți selecta, de asemenea, iluminat din metale strălucitoare, cum ar fi nichel sau crom. În ceea ce privește tablourile și decorațiunile, puteți alege o pictură abstractă și o statuie de sticlă.

Lasă un comentariu