Glam News Magazine

Când vine vorba de nunta perfectă, fiecare are în minte un scenariu sau măcar o imagine de ansamblu, în funcție de preferințele sau experiențele personale. Imaginea este cu atât mai detaliată în cazul viitoarei mirese, care desigur că a plănuit de mult, conștient sau nu, organizarea acestei ceremonii. Este și firesc, doar este cea mai importantă zi sau una dintre cele mai importante zile din viața unei femei. Dacă te căsătorești anul acesta, ține cont de trendurile actuale în materie de nunți, ca evenimentul să fie nu numai pe gustul tău, dar și în pas cu timpurile. Nu trebuie să le bifezi pe toate, ci numai pe acelea cu care rezonezi.

Ceremonii intime

Cuplurile optează în prezent pentru ceremonii mai intime, pline de sens și cu mai puțin fast, alături de cei apropiați, nu mai mult de 40 de invitați. La o asemenea ceremonie poți să te comporți informal și să te simți mai relaxat, iar acesta poate fi secretul unui eveniment reușit.

Coafură naturală

Simplu și natural este un trend în materie de nunți 2020 în ceea ce privește coafurile. Așa că pentru un look la modă uită de coafurile extravagante și alege unele simple.

Make-up nude

O coafură naturală atrage după sine un make-ul natural, astfel că machiajul nude este una dintre tențințele în nunți pentru 2020. Se potrivește oricui, arată fresh și scoate la suprafață frumusețea naturală a miresei.

Voal de mireasă lung

Simplu, cu dantelă sau brodat, voalul de mireasă trebuie să fie anul acesta lung, pentru a se alinia tendințelor. El adaugă atât grație, cât și mister look-ului unei mirese.

Perete de baloane

Când spui petrecere, spui automat baloane. Așadar un perete de baloane se potrivește firesc la petrecerea de nuntă. În plus este o soluție ieftină și de efect la capitolul decorațiuni nunți. Dacă nu vrei să apelezi la o firmă specializată și dispui de răbdare și îndemânare, iată mai sus câteva idei.

Flori uscate

Florile uscate reprezintă un trend important al momentului pentru nunți, fie că ne referim la buchetele de mireasă, florile de pe mese sau cele din decor. Astfel că ele devin un must have dacă ai nuntă anul acesta.

Lumini romantice

Atmosfera este totul când vine vorba despre o nuntă. Iar romantismul ar trebui sa domine în atmosferă. Așadar optează pentru lumini romantice în decor ca să ajuți la crearea unei atmosfere ideale.

 

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu