Glam News Magazine

Când vine ziua salariului nu crezi că este momentul să începi să te răsfeți cu câteva produse noi de beauty? De la noul ruj Guerlain, până la parfumul The Merchant Of Venice care este deja în tendințe, descoperiți cele mai noi lansări ale lui Noiembrie.

1. Lumânarea parfumată Boujee Bougies Cuir Culture

Boujee Bougies Cuir Culture

Daniel: Relația mea de dragoste cu Boujee Bougies a început cu peste un an în urmă! Cuir Culture nu este ca nicio altă lumânare pe care am avut-o până acum. Este unică și sexy. Un joc de piele, cuir – pronunțat queer – înseamnă piele în franceză. Dar această sărbătoare nu este una colorată; este mai mult una de culoare neagră. De la concept până la aromă, totul este compus inteligent în Cuir Culture – este imposibil să nu o adori.

2. Balsam L’Occitane The Petit Remedy

Oana: Când aud cuvintele „L’Occitane” și „nouă lansare”, mi se ciulesc urechile, așa că, desigur, produsul meu preferat luna aceasta este L’Occitane The Petit Remedy. Balsamul semi-solid 100% derivat natural este o încântare pentru fanii produselor multifuncționale de îngrijire a pielii, cu peste 50 de funcții diferite! Infuzată cu un amestec de ulei de migdale, ulei de măsline și unt de shea, formula hrănește pielea în profunzime, combătând totul, de la vârfurile despicate până la cuticulele uscate. În plus, formula este găzduită într-o cutiuță care se strecoară perfect în orice buzunar.

3. Balsam de buze Florena Intense Hydration 

Florena Intense Hydration

Daniel: Am fost la munte de câteva ori în luna noiembrie. Nu știu cum m-aș fi descurcat fără acest balsam de buze; Buzele mele sunt predispuse la uscăciune extremă.  Îmi place textura cremoasă a balsamului, care se datorează unui amestec unic de portolaca și ulei de măsline. A devenit un element de bază în sezonul rece – am o ușoară panică ori de câte ori cred că am plecat din casă fără el!

4. Ruj GUERLAIN KissKiss Shine Bloom

Oana: După doar o glisare a rujului GUERLAIN, am fost cucerită și am întins mâna după nuanța 521 – Kiss To Say – pare întunecată în tub, dar este o nuanță atât de purtabilă și discretă în realitate. Cu pigmentul de culoare al unui ruj, dar senzația de unt moale a unui balsam, îmi place felul în care acesta îmi lasă buzele pline și netede pentru o purtare incredibil de confortabilă pe tot parcursul zilei.

Este super strălucitor la prima aplicare și chiar și după multe cești de ceai pe parcursul zilei, buzele mele au rămas cu o pată drăguță de culoare. Ca un bonus suplimentar, este plin de acid hialuronic, extract de trandafiri și unt de shea, care este perfect pentru zilele reci de iarnă, atunci când buzele mele au nevoie de o doză suplimentară de hidratare.

5. Lumânare Miller Harris Tea 

Daniel: Lumânările Miller Harris se simt și arată atât de luxoase și sunt completarea perfectă pentru casa ta în acest sezon. Lumânarea cu parfum de ceai este preferata mea supremă. Odată aprinsă pentru câteva minute, lasă o senzație liniștitoare în cameră, cu un parfum de pământ și de fum. Ceea ce îmi place cel mai mult la aceste lumânări vegane este amestecul de soia și rapiță în ceară, care ard perfect pentru a ajuta parfumul să dureze până la 50 de ore.

6. Rujul GIVENCHY Le Rouge Deep Velvet 

Oana: Există ceva la buzele roșii ce te fac să te simți încrezătoare, șic și puțin festivă. Paietele, beteala și buzele roșii sunt trei dintre lucrurile mele preferate de Crăciun, iar nuanța roșie perfectă este greu de găsit. Dar, în sfârșit, am făcut-o. Am găsit acel roșu evaziv și, din fericire, este tocmai la timp pentru Crăciun!

GIVENCHY Le Rouge Deep Velvet în nuanța Rouge Santal nu este roșu tradițional precum cel de pe cutia poștală; este profund, întunecat și are un finisaj mat care pare subestimat, dar totuși face impresie. Buzele par mai pline și mai moi după aplicare, datorită untului de mango hrănitor cu care este infuzat. GIVENCHY Le Rouge este învelit într-o carcasă roșie luxoasă, care va adăuga un accent elegant lookului tău festiv de seară.

7. The Merchant Of Venice Imperial Emerald Apă de parfum

Daniel: Sunt uluit de cea mai recentă lansare de la The Merchant Of Venice, Imperial Emerald. Incredibilul amestec de chihlimbar cald, vanilie dulce și flori exotice creează o experiență care tentează simțurile. Și nu este o surpriză că Imperial Emerald a fost inspirat de frumusețea și măreția păunului.

Cutia adaugă un sentiment de grandoare ilustrând păunul aproape magic, care dezvăluie sticla frumos decorată de pene de păun suprapuse, care are un ciucure ornamental din pene de păun ce atârnă sub capacul auriu.

Imperial Emerald Eau de Parfum creează o senzație regală oricui îl poartă.

Lasă un comentariu