Glam News Magazine

“Se spune că frumusețea este în ochiul privitorului. Dar la Haus Laboratories spunem că frumusețea este cum te vezi pe tine însuți” explică Lady Gaga cu privire la produsele pe care le promovează brandul ei de beauty.

Linia Haus Laboratories a fost aşteptată cu interes, iar de acum poate fi achiziționată de pe Amazon.com și HausLabs.com. Există șase produse disponibile: RIP Lipliner, o formulă ultra cremoasă menită să fie aplicată pe toate buzelel; Glam Attack, un fard de ochi strălucitor cu formulă lichidă spre pudră ce promite rezistență; Le Riot Lip Gloss, o formulă hidratantă menită să fie purtată zi de zi; Armor Masque, un sticker complex pentru ochi inspirat de cel pe care Gaga îl purta la Superbowl Halftime Show; Liquid Eye-Lie-Ner, un tuș negru;  Eye Armor Kit, un set format din tuș și stickere ce te ajută să realizezi un ochi de pisică perfect în cinci secunde. Prețurile produselor pleacă de la 90 de lei – glosul, la 128 lei masca autocolant.

“Pentru că machiajul este o munciună pe care ne-o dorim adevărată”, după cum argumentează Gaga, punctul forte al colecţiei este reprezentat de stickerele de machiaj, chiar dacă ideea nu este una nouă. Spre deosebire de alte asemenea produse din comerţ, Kitul Armour Eye face ca machiajul cu stickere să pară real. Nu numai că stickerul rămâne toată ziua, dar poate fi mutat și poziționat până găsești locul perfect. Odată securizat, cu tuşul Eye-Lie-Ner poţi defini codiţa. În plus stickerele au dimensiuni diferite pentru diverse forme de ochi și pot fi refolosite de câteva ori cu ajutorul unui strop de lipici.

“Când eram mică, nu m-am simțit niciodată frumoasă. Și în timp ce m-am străduit să găsesc un simț al frumuseții interioare și exterioare, am descoperit puterea machiajului”, mărturiseşte artista care consideră că machiajul încurajează la exprimarea sinelui, dând încredere în propria persoană.

Intră aici pentru a vedea produsele disponibile din linia Haus Laboratories.

Lasă un comentariu