Glam News Magazine

Manichiura french este cel mai solicitat tip de manichiură în saloanele de înfrumusețare. Este neutră, se asortează așadar la orice ținută și este mereu actuală. De aici și popularitatea de care se bucură. Dar nevoia de schimbare/îmbunătățire a determinat ca manichiura french să se reinventeze în ultimii ani, nail-artiștii propunând mai multe modele care să te scoată din rutină.

Prima variantă de model care să înlocuiască manichiura french nude cu tipsuri albe este french-ul nude cu auriu metalic sau culori pastelate sau chiar vidrante sau french-ul roz și benzi colorate și chiar printuri.

  manichiura french     manichiura french  manichiura french

De aici și până la a folosi negrul pentru linie este numai un pas. De asemenea forma de trasare a liniei poate fi schimbată, la fel ca și forma unghiei. Oricum ar fi, negrul oferă eleganță nu numai în vestimentație, dar și în manichiură.

manichiura french manichiura french

Femeile mai îndrăznețe pot opta pentru culori puternice. Atenție însă ce vestimentație alegi. Nu ai vrea să fii stridentă!

manichiura french

Degrade-ul are un efect uluitor, oferind manichiurii note de mister.

manichiura french

Modelele combinate, printurile, modelele pictate sunt și ele o opțiune cu o infinitate de variante pentru cliente.

  manichiura french  manichiura french

Toamna aceasta specialiștii din domeniu propun pentru french ojă de culoare roșie-grena cu bandă albă. Modelul este inspirat de pantofii în două nuanțe din colecția Tanya Taylor.

manichiura french

Persoanele mai conservatoare pot alege însă nuante care să nu contrasteze într-atât.

manichiura french

Manichiura french inversă este un model inovativ și rămâne o variantă viabilă.

manichiura french manichiura french

Și cel mai important este că frenchul poate fi personalizat după dorința și creativitatea fiecăreia. Așadar lasă-te inspirată!

foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu