Glam News Magazine

Cu cât mai ostentativ, cu atât mai bine. Astfel aș rezuma tendințele pentru primăvara/vara 2019la nivel de accesorii și bijuterii. De la cercei statement, la ample bijuterii pentru corp, propunerile pe podiumurile de prezentare te lasă, chiar și pentru o clipă, fără răsuflare. Mergi pe mâna marilor stiliști și nu numai că vei fi în pas cu moda, dar vei atrage cu siguranța toate privirile.

Cercei hoop de mari dimensiuni

accesorii

Cerceii delicați nu sunt o tendința a noului sezon. În schimb hyper-cercurile da, ca o variantă extremă a cerceilor hoop, simpli sau cu diferite ornamente. Formele variază și ele. Propunerile vin din partea Jacquemus, Balenciaga, Sonia Rykiel și Alyx.

Modele reinterpretate de chokere 

accesorii

Chokerele primesc un makeover confortabil. Ele nu mai sufocă, fiind lăsate mai jos de gât. Materialele și designul diferă, de la imaginea șic propusă de Prada, până la look-ul casual cu inele suprapuse marca Giorgio Armani.

Multiple inele statement

accesorii

Un inel statement  face ca mana să arate delicat si poate reprezenta o femeie încrezătoare, exuberantă. Mai multe astfel de inele înmulțesc acest efect și aduc în minte aceeași opulență a tendințelor în bijuterii din sezonul următor.

Cercei lungi și masivi

accesorii

Lungimea se pare că într-adevăr contează în ceea ce privește cerceii, la fel si volumul lor. Metalici, cu pene sau cu pietre, există variante suficiente. Numai să cadă mai jos de umeri.

Bijuterii florale

Tendințele în bijuterii din primăvara anului 2019 au inclus o tonă de flori, probabil pentru a se potrivi cu hainele florale ale sezonului. Versace ne-a oferit o combinație de modele. Dolce & Gabbana a arătat cum florile ar putea deveni extravagante, fiind create din aur și transformate în bijuterii opulente

Bijuteriile de corp

accesorii

Este o tendința care revine. Am văzut atât bijuterii care se poartă peste haine, cât și pe piele, atât bijterii agresive, cât și seducătoare. Un lanț frumos, încrustat cu bijuterii la No. 21 a înconjurat brațele, talia și gâtul, peste o fustă neagră și o bluză simplă, dând valoare astfel unei ținute care nu ieșe din comun. Imaginea prințesei războinice pe podiumul Alexander McQueen a fost accentuată cu lănțișoare groase înfășurate peste umeri și în jurul taliei, care s-au alăturat doar deasupra buricului cu un pandantiv superb. Bijuteriile Versace au fost pur și simplu sexi, cu un lanț superb purtat sub o bluză, care coboară și înconjoară talie, înfrumusețând frumos abdomenul expus.

Brățări solide

accesorii

Nu știu cât de comode sunt, dar arată futurist. Brățările solide sunt în trend, iar Giorgio Armani, Balmain și Chanel sunt trei dintre casele de modă care le propun pentru sezonul primăvară/vară 2019.

Cercei neasortați

accesorii

Fie că nu s-au putut hotări asupra unui model, fie că au dorit să spargă simetria și să iasă din tipar, mai mulți stiliști au ales cerceii neasortați pentru șinutele de primăvară/vară 2019. Pare simplu, dar nu este atât de ușor să alegi cercei diferiți care să se potrivească între ei și cu ținuta.

Bijuterii cu logo

accesorii

Este incontestabil că, pentru cei care le poartă, brandurile sunt un simbol al statutului care trebuie explicat, motiv pentru care bijuteriile cu logo nu vor dispărea niciodată și de aceea este una din tendințele de primăvară / vară din 2019.

Lanțuri din zale foarte mari

Simbolul lanțului este unul puternic. Lanțul este un instrument agresiv de prindere. În tendințele de bijuterie de primăvară / vară din 2019, simbolismul agresiv este îndulcit de inflecxiuni ale vechii școli punk rock.

foto: Pinterest

Lasă un comentariu