Glam News Magazine

Întotdeauna am vorbit despre parfumurile de nișă aici la Glam News și ne place cum parfumurile din această categorie ne fac adesea să ne întrebăm oare care este povestea parfumului. În timp ce conceptele de nișă se află în afara mainstream-ului, a fost întotdeauna esențial pentru noi să le facem cunoscute cititorilor așa că, în aceast articol, vom vorbi despre șapte noi lansări de nișă pe care trebuie să le testezi.

1. Serge Lutens La Dompteuse Encagee

Serge Lutens La Dompteuse Encagee

Serge Lutens este tatăl parfumului de nișă sau poate unchiul excentric. Oricum ar fi, este renumit pentru că a pus parfumeria de nișă pe hartă, a explorat olfacția printr-o abordare cerebrală, greu de identificat, care a dus la unele dintre cele mai mari parfumuri din toate timpurile. Din acest motiv, orice nouă lansare a lui Serge Lutens este interesantă. La Dompteuse Encagee nu dezamăgește. Este o tuberoză înghețată, veninoasă, cu gheare ascuțite și o privire de neiertat care se înmoaie într-un amestec cald și tropical de frangipan și migdale. Așteaptă-te la o frumusețe mentolată care se dezvoltă în ceva mult mai strălucitor odată cu timpul. Este atât de „Serge” încât nu ne putem abține să nu-l iubim.

2. The House Of Oud What About Pop

Există un miros mai plăcut decât mirosul de popcorn proaspăt? Ei bine, este What About Pop de la The House Of Oud. Nu lăsa cuvântul “oud” din nume să te păcălească; nu toate parfumurile creată de această casă conțin oud și What About Pop este exemplul perfect. Aici vei găsi popcorn dulce și sărat, plin de unt, îmbogățit cu cremă de lapte, vetiver și lemn. Îți lasă o senzația că este chiar mai delicios decât popcornul în sine.

3. Histoires de Parfums 7753

Dacă ai putea surprinde parfumul enigmaticei Mona Lisa, cum ar mirosi? Ce parfum ar fi purtat ea pentru a-și completa zâmbetul crispat? Acestea sunt întrebări explorate în 7753, cea mai nouă poveste parfumată din Histoires de Parfums. 7753 este o tuberoză extraordinar de clară și proaspătă, care se îmbină cu o notă pudrată, smochine și tulpini de flori. Este răcoros și aerisit, cu o calitate suculentă și decadentă. La fel ca și Mona Lisa, 7753 este un parfum care spune atât de multe, exprimând o emoție veselă într-un mod calm și subversiv.

4. Acqua di Parma Oud & Spice

Acqua di Parma Oud & Spice

S-ar putea să fi obișnuit să te gândești la Acqua di Parma ca la furnizoarea de colonii italienești clasice pline de soare și citrice și să nu o asociezi neapărat cu fumul bogat al oudului. Dar, într-adevăr, Acqua di Parma este o casă cu mai multe fațete care acoperă toate domeniile olfacției, iar ultimul parfum, Oud & Spice, este o odă minunată adusă piperului și intensității oudului. Este un parfum plin de mirodenii fierbinți, colorate, de piper roz și scorțișoară, accentuat de zmeură și de fumul de oud. Este un parfum mocnit cu suavitatea și rafinamentul pe care îl aștepți de la Acqua di Parma.

 

5. Miller Harris Reverie de Bergamote

Miller Harris Reverie de Bergamote

Cu un nume precum „Rèverie de Bergamote”, s-ar putea să te aștepți ca această ultimă lansare de la Miller Harris să fie un parfum aerisit și răcoritor de citrice, dar se întâmplă mult mai multe în această sticlă galbenă însorită. Inspirat de o dimineață de duminică relaxantă, Rèverie de Bergamote este un fougère frumos, modern și minunat de aromat, luminat de o notă strălucitoare de bergamotă. Lavanda uscată, erbacee, este contrastată de lemnul de santal și mușchi de copac cremos, pentru a crea un miros complet fără gen, care miroase la fel de plăcut ca o dimineață de duminică.

6. Initio Oud for Happiness

 

Initio este un brand căruia îi place să creeze răsuciri unice pe teme familiare, iar Oud for Happiness este un exemplu perfect în acest sens. Creat pentru a transporta purtătorul într-un paradis imaginar, Oud for Happiness contrastează fațetele bogate de fum și piele ale oud-ului cu cele suculente ale ghimbirului și anasonului, scăldate în vanilie luxoasă. Rezultatul este un parfum cald, contrastant și reconfortant, care miroase a un cocktail de oud și vanilie servit cu o strop de sirop de portocale. Am un singur cuvânt: yum.

7. Parfums de Marly Oriana

Parfums de Marly Oriana

Dacă ești un fan al Parfums de Marly și, în special, al parfumului lor cel mai bine vândut Delina, am o surpriză pentru tine! Fă cunoștință cu Oriana, un parfum delicios și decadent, care îmbină delicat note de citrice frumos strălucitoare, fructe amare și marshmallows roz în cremă Chantilly cu aromă de floare de portocal. Da, miroase la fel de bine pe cât sună și, deși este debordant de note gurmande, nu se simte greu. Eu voi vrea două porții, te rog.

Lasă un comentariu