Glam News Magazine

Noaptea dintre ani este despre strălucire și impune o ținută și un make-up pe măsură. Ca să intri cu dreptul în 2019 este important să arăți bine ca să te simți bine în pielea ta. Ți-am pregătit câteva idei de make-up glam pentru Revelion care să te inspire. Sigur vei găsi ceva potrivit pentru ținuta pe care sunt convinsă că o ai deja pregătită.

Ochii oglindă ai lui Lady Gagamake-up glam

Dacă nu urmăriți deja după make-up artist-ul lui Lady Gaga @ sarahtannomakeup, ar trebui s-o faceți imediat. Ea a creat acest machiaj futurist  folosind unele dintre produsele preferate de la Marc Jacobs Beauty. Acest aspect argintiu epic este perfect pentru ajunul Anului Nou sau oricând trebuie să strălucești în viață.

Machiajul glitter al Rihanneimake-up glam

Marca Fenty Beauty a Rihannaei lansează în mod constant produse care ajung instantaneu căutate. Make-up artist-ul Priscilla Ono a creat un produs glitter care arată uimitor pe buze și pe pleoape. Nu aplicați însă și pe limbă precum a facut-o Rihanna, deși arată incredibil. Puteți încerca în schimb niște sclipici comestibil.

Glitter Lipsmake-up glam

Fă-ți sărutul de la miezul nopții unul memorabil. Gloss-ul cu sclipici este soluția. La fel și combinația de ruj, luciu și sclipici. Efectul este unul strălucitor, cum altfel? Și este o opțiune atât de firească pentru un make-up glam de Revelion

Fard de pleoape cu sclipicimake-up glam

Dacă machiajul propus de Rihanna e prea strălucitor, iar buzele cu sclipici nu sunt genul tău, poți opta pentru un fard de pleoape cu sclipici, care nu iese într-atât în evidență, dar este perfect pentru un make-up de Revelion. Folosește un liner negru și mascara pentru a defini machiajul ochilor.

Pudră iluminatoaremake-up glam

Va crea efectul unei străluciri de aur pe tenul tău. Este o idee de make-up potrivită oentru un eveniment ca petrecerea dintre ani. Accentuează pomeții obrajilor și oasele de la sprâncene și vei arăta cel puțin ca o divă pop.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu