Glam News Magazine

O bucătărie albă este ca un vis frumos, o amintire dragă din copilărie sau o secvență de poveste de care te poți bucura zilnic. De ce să nu se materializeze? Știu la ce vă gândiți: Pentru că albul poate părea prea simplu, mai puțin elegant și greu de întreținut. Ei bine, este o percepție greșită. O bucătărie albă nu numai că este elegantă, dar și modernă în același timp și nu necesită o întreținere mai atentă decât, să zicem, o bucătărie închisă la culoare pe care se va vedea izbitor orice urmă, amprentă sau firimituri. În plus albul exprimă curățenie – iar imaginea unei bucătării curate este atât de atrăgătoare, dar și mărește vizual spațiul pentru că reflectă lumina – cine nu-și dorește mai mult spațiu, fie și ca o iluzie de culoare. Așadar, fie că sunteți adeptul unui stil modern, clasic, tradițional, rustic sau contemporan, puteți folosi albul pentru a face bucătăria fermecătoare. Doar nu degeaba i se spune „sufletul casei”.

Ce este și mai bine? Albul este atât de versatil. Poate fi combinat cu orice altă culoare, astfel că nu aveți grija nuanței de parchet sau gresie, iar dacă doriți un contrast puteți alege scaune sau blatul negru sau veselă/accesorii de bucătărie în orice nuanță. Pentru o pată de culoare discretă într-o bucătărie albă, o simplă vază cu flori va avea un efect grozav și va amplifica senzația de prospețime.

Ca materiale, albul poate fi folosit de asemenea în combinație cu orice, de la lemn și fier, la sticlă și marmură, în funcție de designul dorit. Practic există o multitudine de opțiuni pentru o crea o bucătărie modernă în care să vă simțiți bine și inspirați la gătit. De un aspect trebuie totuși ținut cont: optați pentru electrocasnice albe pentru a se potrivi cel mai bine în decor. Vizualizați galeria foto de mai jos pentru a vă convinge.

Lasă un comentariu