Glam News Magazine

Încet, dar sigur, primăvara pare că ar vrea să își intre în drepturi încă din luna februarie – spre surprinderea tuturor, în ultimele zile am avut temperaturi de peste 10 grade! În această perioadă a anului, noi, iubitorii de beauty, deja începem să ne pregătim stocurile de apă termală și creme pentru ten și să achiziționăm parfumuri fresh și florale care se potrivesc cu dispoziția plină de viață a primăverii, renunțând la cele grele cu oud și vanilie.

Pentru a intra puțin în spiritul primăverii, am selectat câteva produse de beauty de pe NOTINO perfecte pentru această perioadă a anului.

1. Bioderma Sebium H2O

Bioderma Sebium NOTINO

Indiferent dacă ești adult sau adolescent, temperaturile mai ridicate cresc și cantitatea de sebum produsă de piele, ceea ce duce la blocarea porilor și la apariția de puncte negre. Această producție de ulei în exces face ca bariera pielii să devină mai slabă, creând un ten care este de fapt deshidratat și vulnerabil. Pentru ca pielea ta să recâștige strălucirea, nivelul de sebum trebuie să revină normal ca tenul să redescopere echilibrul.

Gama Bioderma Sebium vizează în mod direct secrețiile de sebum. Complexul unic patentat Fluidactiv® funcționează pentru a curăța porii și a preveni excesul de sebum, protejând în același timp bariera naturală a pielii tale. Cu un amestec de agenți de purificare, gluconat de zinc și sulfat de cupru, pielea se simte curată și reîmprospătată fără a folosi apă micelară sau de la robinet care poate contribui la deshidratarea temporară a tenului.

2. Bioderma Atoderm Intensive

Bioderma Atoderm

Pielea uscată trebuie să fie tratată complet diferit față de cea deshidratată, deoarece pielea uscată este un tip de piele care se datorează lipsei de apă, ulei și lipide în stratul exterior al pielii. Pentru ca o piele uscată să se simtă din nou confortabilă și hidratată, bariera pielii trebuie să fie restaurată biologic pentru a putea să-și îndeplinească rolul protector.

Bioderma Atoderm este potrivită pentru toate tulburările pielii, cum ar fi eczema și dermatita, reușind să reînnoiască lipidele pierdute din piele pentru a-i reda confortul și elasticitatea. Acest lucru este posibil cu ajutorul complexului Lipigenium® care este format din biolipide ce sunt prezente în mod natural în epidermă.

3. Calvin Klein Euphoria – apă de parfum pentru femei

Calvin Klein Euphoria NOTINO

 

Euphoria este un parfum foarte interesant. Pe de o parte se simte precum o rochie de petrecere făcută din franjuri de lotus și orhidee, în timp ce pe de altă parte are un caracter fructat și proaspăt. Tehnic, acest lucru ar fi clasificat ca un floral fructat, din cauza supradozajului de rodie, dar cu toate acestea, parcă vrea să fie un chypre modern, deși într-o manieră foarte subtilă . Calvin Klein Euphoria este cu siguranță un amestec distractiv de flori și fructe colorate în tonuri primăvăratice.

4. Hugo Boss The Scent – apă de toaletă pentru bărbați

Hugo Boss The Scent NOTINO

Hugo Boss The Scent este cu siguranță un parfum captivant, realizat pentru bărbații cărora le place să seducă. The Scent lasă pe piele o aromă seducătoare, întrucât mirosul se dezvoltă încet, constant și cu intensitate. Hugo Boss The Scent este parfumul perfect pentru bărbații care doresc să creeze un impact și să asigure că prezența lor nu este ușor uitată. Aroma impactantă, afrodisiacă, se deschide cu note de ghimbir picant, iar inima șoptește valuri de senzualitate cu tonuri de fructe de maninka și lavandă. În bază, notele intense de piele lasă o urmă persistentă de o incontestabilă masculinitate.

Lasă un comentariu