Glam News Magazine

Prada și Adidas încep anul 2022 cu o colaborare care ține cont de viitorul planetei noastre. Colecția Adidas pentru Prada Re-Nylon, numită după țesătura Re-Nylon de la Prada, reimaginată în cadrul emblematicului Adidas Originals Forum, prezintă îmbrăcăminte atletică de ultimă generație fabricată în Italia cu materiale reciclabile.

Constând dintr-o gamă de articole de îmbrăcăminte și accesorii, colecția îmbină estetica îmbrăcămintei sport a Adidas cu măiestria luxoasă italiană a Prada. Între piesele colecției se numără o iterație înaltă și joasă a adidașilor Originals Forum, acum echipați cu o mini husă detașabilă cu marca Prada; șase stiluri de genți, pălării, treninguri, o jachetă cu glugă, o haină de sport și multe altele. Cu accent pe linii curate și o paletă elegantă de culori alb-negru, colecția are semnătura celor trei dungi Adidas, precum și logo-ul Prada pe fiecare piesă.

Întreaga colecție capsulă este realizată din materialul emblematic Re-Nylon de la Prada, o interpretare durabilă a nailonului clasic. Lansat pentru prima dată în 2019, Prada Re-Nylon este un material textil revoluționar creat prin reciclarea deșeurilor de plastic colectate din oceane și a deșeurilor din fibre textile – poate fi purificat și reciclat pe termen nelimitat, fără pierderi de calitate. Prada Re-Nylon este o reflectare fundamentală a ideologiei Prada conștientă de mediu și a angajamentului față de practicile durabile – țesute în însăși fibra țesăturii sale emblematice.

Colecția este disponibilă începând de astăzi în magazine și online pe prada.com și adidas.com/prada.

Lasă un comentariu