Glam News Magazine

Știi că este timpul să spui la revedere verii atunci când încep să apară paletele de machiaj pentru toamnă … dar am sentimentul că, atunci când vei vedea ce nuanțe de machiaj propune DIOR, vei primi toamna cu brațele deschise!

Ediția limitată DIOR en Diable machiajul pentru toamna anului 2018 este definirea exactă a focului, cu tonuri fumoase, intense și texturi seducătoare, care vizează dezlănțuirea femme fatale în interior. Este o colecție frumos realizată, care are ceva pentru toată lumea, indiferent dacă vă place să folosiți tonuri întunecate sau preferați nuanțele mai colorate. Spectrul său de culori profunde și rezonante este atât de tentant, încât nu veți putea rezista actualizării paletelor de machiaj cu noile tonuri.

Rouge DIOR Lipstick

344 Devilish Nude, 363 On Fire, 666 Matte Kiss
785 Rouge En Diable, 982 Furious Matte și 995 Dark Devil

Cel mai faimos ruj al lui, Rouge Dior, este actualizat cu șase culori noi pentru toamnă. Fiecare nuanță este amplificată cu o mișcare senzuală – chiar și 344 Devilish Nude are un luciu aproape metalic. Și dacă te simți chiar îndrăzneță, poți opta pentru violet aproape negru, 995 Dark Devil. Faceți cunoștință cu noile nuanțe:

344 Devilish Nude: Un nude cald cu un luciu argintiu – un nou mod de a purta nude care va deveni prietenul dvs. de zi.

636 On Fire: Această nuanță portocalie metalică are un ton de roșu pentru echilibru. Purtați-l fără o bază și lăsați buzele să vorbească.

666 Matte Kisss: Un roșu cireasă care atrage instantaneu toate priviriile.

785 Rouge en Diable: toamna într-un ruj! Această nuanță de caldă este modalitatea perfectă de a face tranziția la noul sezon.

982 Furious Matte: cald, roșu-violet și delicios ,Furious Matte va transforma machiajul de seară cu strălucire.

995 Dark Devil: Această nuanță atât de întunecată, este aproape neagră … dar nu destul. Este de fapt un purpuriu foarte întunecat, făcut pentru zilele în care vă simțiți rebele și pline de încredere.

DIOR Rouge Liquid

635 Copper Lava și 784 Red Lava

Pentru colecția DIOR en Diable, DIOR Rouge Liquid devine metal topit. Disponibil în două culori pentru o perioadă scurtă de timp, fiecare transformă zâmbetul tău într-o strălucire incandescentă. Alege din:

635 Copper Lava: Ce culoare! Nuanța călduroasă și cuproasă o face uimitor de ușor de purtat – cine știa că nuanța cuprului era atât de măgulitoare?

784 Red Lava: Această nuanță sângerie are strălucire metalică. Dacă sunteți în căutarea unei actualizări a buzelor roșii, încercați Red Lava – vă va ajuta să străluciți instantaneu.

Dior 5 Couleurs

087 Volcanic și 837 Devilish

Ochii devin absolut magnetici cu noile culori metalice din paletă. Creatd pentru a vă ajuta să obțineți ochii mari și foarte bine puși în evidență, fiecare culoare captează frumos esența încălzită, senzuală a colecției DIOR en Diable. Creați un moment dramatic cu:

087 Volcanic: O combinație de culori sticloase care adaugă vibrații tuturor culorilor ochilor. Culori: roșu metalic cu strălucire de aur, argint metalic, portocaliu metalic, bronz și maro rece metalizat.

837 Devilish: O colecție vibrantă pentru ochii decadenți. Culori: Auriu, roz metalic, auriu antic, rosu cires, maro cald metalizat.

Dior Vernis

531 Hot, 655 Devilish Cute, 703 Trigger și 851 Rouge En Diable

În fiecare sezon, DIOR dezvăluie patru culori noi ale iconicului DIOR Vernis – lac de unghii. Fiecare dintre nuanțe este perfectă pentru vremea puloverelor, oferindu-ți unghiilor o actualizare sezonieră instantanee care te va duce fără efort de la ultimele zile de vară până la iarnă. Alegeți preferatul dvs. din:

851 Rouge En Diable: Nuanța perfectă de oxblood într-un finisaj crem, este steaua colecției.

531 Hot: Acest portocaliu cald încins este infuzat cu o strălucire aurie caldă pentru o preluare electrificată pe o umbra de toamnă.

655 Devilish Cute: Cute după nume, drăguț prin natură! Acest crem moale și feminin de piersic-nude arată atât de frumos în zilele înnorate.

703 Trigger: O nuanță rece, purpurie-gri, cu strălucire de argint.

Sursa foto: esc

 

Lasă un comentariu