Glam News Magazine

Tunsoarea bob este una dintre cele mai populare tunsori din ultimii zeci de ani și, indiferent de cât timp trece, pare să existe întotdeauna un mod distractiv de a o actualiza și a o împrospăta pentru a se potrivi stilului propriu. Asta face ca bobul să fie o coafură versatilă de care pur și simplu te indrăgostești. Tunsoarea poate fi de lungime diferită, de la nivelul maxilarului până la umeri, cu breton sau asimetrică, în funcție de aspectul clasic și elegant sau modern și tineresc pe care îl alegi. Indiferent de opțiuni, te vei alege cu o coafură mereu în tendințe. Iată 20 de tunsori bob alese de celebrități din care te poți inspira pentru următoarea programarea la salon!

Naomi Campbell

Naomi Campbell oferă de fiecare dată lecții de stil și eleganță. Ea a optat pentru un bob scurt și taiat drept atât de expresiv.

J-Lo

Jennifer Lopez reușește să dea tonul în ceea ce rivește coafura și machiajul. Actrița s-a prezentat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto (TIFF) cu un nou bob super drept și lung până la claviculă. Acest aspect glam al lui Lopez este opera stilistului de listă A, Chris Appleton.

Bella Hadid

Bella Hadid a optat pentru un bob ușor ondulat. Vedeta Victoria’s Secret a afișat prima dată tunsoarea bob la Festivalul de modă Vogue din Paris, cu o ținută Alexander Wang.

Beyonce

Bobul ondulat al lui Beyonce arată atât de glam! Acesta este un motiv suficient de bun ca sa te facă să-l dorești.

Selena Gomez

Dacă faci parte din categoria cititoarelor mai tinere ale revistei noastre online, probabil că Selena Gomez îți vine în minte când vine vorba de bob. Selena a dat din celebritatea sa acestei tunsori.

Ana de Armas

Actrița Ana De Armas și-a schimbat părul brunet lung pentru un bob dezordonat cu alură franțuzească. Și-a afișat prima dată tunsoarea în timpul unui interviu cu o actriță și prezentatoare cubaneză, Limara Meneses și a completat look-ul cu un tricou alb și machiajcat eye.

Cara Delevingne

Imaginea Chanel, Cara Delevingne a ales un bob retro elegant care ne face să ne îndrăgostim din nou de părul ei.

Emma Roberts

Un cameleon în ceea ce rivește culoarea părului, actrița Emma Roberts a adoptat un bob de culoare maro ciocolată până la umăr pentru after-party-ul celei de-a 91-a ediții a Academy Awards.

Diane Kruger

Bobul cu onduleuri lejere purtat de Diane Kruger este o coafură pentru orice ocazie. Deși pare atât de natural, poate fi însă mai greu de realizat, astfel că ia în calcul acest aspect înainte de a ajunge la coafor.

Emily Ratajkowski

Modelul și femeia de afaceri a apărut la cea de-a 73-a ediție a premiilor Tony, cu un bob nou-nouț. Schimbându-și părul brunet obișnuit cu un bob plin de volum până la umeri, Ratajkowski a confirmat că știe să-și facă apariția pe covorul roșu. Culoarea maro ciocolatiu și tăietura laterală dramatică au oferit stilului „60” o actualizare perfectă.

Kelly Rowland

Un aspect mai îndrăzneț pentru cântăreață, acest bob cu tăietură aspră este potrivit pentru cele care vor să iasă din zona de confort.

Emma Roberts

Indiferent dacă este roșcată, brunetă elegantă sau blondă, Emma Roberts arată întotdeauna epic și ne demonstrează versatilitatea tunsorii bob.

Rihanna

Lookul cu bob ondulat și ud adoptat de Rihanna este deja emblematic și oferă o apariție de întors capete.

Gigi Hadid

Gigi Hadid prezintă un bob lejer, dar elegant, pieptănat pe spate. El da un aspect formal oricărei apariții.

Emilia Clarke

Deși foate scurt, acest bob al actriței Emilia Clarke arată atât de practic încât te face să-l dorești. În plus, nuanța ciocolatie îl face chiar… delicios.

Natalie Portman

Natalie Portman este de asemenea un cameleon în ceea ce privește aranjarea părului. Pentru celebrul său rol în Closer, ea a adoptat acest bob inspirat din anii ’20.

Irina Shayk

Supermodelul Irina Shayk și-a schimbat părul brunet lung până la umeri (care a funcționat pe pista Versace la Paris), pentru un bob castaniu serios pentru premiile Oscar.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a optat pentru un bob lung și drept, pe care l-a afișat la premiera filmului The Promise. Această tunsoare îi da clar o aliură de Cleopatra modernă.

Olivia Wilde

Olivia Wilde da o notă de mister acestui bob simplu, tăiat drept. Nu este singura tunsoare bob purtată de actrița și fotomodelul american, iar dacă forma feței tale este de asemenea patrată, ai putea să o încerci.

Taylor Swift

Marginile ascuțite ale tunsorii lui Taylor îi conferă bobului o senzație elegantă și sofisticată. Ai nevoie de o perie rotundă pentru a recrea acest aspect acasă.

Foto: Getty Images

Lasă un comentariu