Glam News Magazine

Fascinantul Sibiu, cu al său Centru Vechi și cu unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România, este o destinație atractivă de Sărbători. Ofertele sunt numeroase, dar cele mai bune se disting prin confort, locație și design. Între acestea se numără și cele două unități de cazare Lumiere, care invită oaspeții să se bucure de cetatea Sibiului, în cele ma înalte standarde de acomodare, oferind totodată intimitatea unui escapade între apropiați.

Lumiere House Sibiu

Localizat într-o clădire istorică veche, la doar 4 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, Lumiere House Sibiu încântă prin confortul și designul modern, în concordanță cu cele mai înalte standarde de acomodare. Deschis în ianuarie 2019, atât clădirea, cât și camerele au fost renovate și modernizate, transformând astfel o casă veche într-o unitate de cazare aliniată exigențelor turismului actual.

La aproximativ 800 metri este Piața Albert Huet și la 500 metri – Pasajul Scărilor. Proprietatea este situată în apropiere de atracții precum Catedrala Metropolitană Sibiu, Biserica Evanghelică din cadrul curții interioare a colegiului național Samuel von Brukenthal, Casa Altemberger – Muzeul de Istorie din Sibiu, Turnul Sfatului din Sibiu. Stațiunea Păltiniș, pentru turiștii care preferă drumețiile și peisajele uluitoare sau pentru cei care practică sporturi de sezon, iarna, este la doar 31 de km. În plus, Aeroportul Internațional Sibiu se află la 4 km distanță de hotel.

Dispune de 4 Camere family si 2 Camere matrimoniale. Camerele se bucură de lumină naturală, sunt apreciate pentru paturile conforabile, oferă o intimitate aparte și o priveliște unică asupra centrului istoric. De asemenea locatia dispune de o cramă cu un ambient minunat si o intimitate aparte, unde oaspetii pot petrece timp de calitate si beneficia de servicii de catering.
Turiștii apreciază în mod deosebit această locaţie, acordându-i scorul de 9,8 pe Booking pentru un sejur de neuitat la Sibiu.

Date contact Lumiere House Sibiu:

Adresă: Sibiu, Strada Konrad Hass, nr. 4
Mail: [email protected]
Telefon: 0722 212 123

Lumiere Roof Sibiu

Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani. Clădirea și camerele au fost renovate și modernizate, dar au păstrat farmecul pe care îl conferă centrul istoric de care le desparte zidurile și ferestrele locației.

Strada Centumvirilor sau “Spinarea Câinelui”, după cum o cunosc bătranii orașului, este un punct pitoresc din cetatea Sibiului, ce oferă o priveliste uluitoare deasupra acoperișurilor caselor din Orașul de Jos. Zidul Cetății Sibiului de pe strada Centumvirilor este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Sibiu și împrejurimi. În plus, la aproximativ 800 metri este Piața Albert Huet și la 500 metri – Pasajul Scărilor. Proprietatea este situată în apropiere de atracții precum Catedrala Metropolitană Sibiu, Biserica Evanghelică din cadrul curții interioare a colegiului național Samuel von Brukenthal, Casa Altemberger – Muzeul de Istorie din Sibiu, Turnul Sfatului din Sibiu. Stațiunea Păltiniș, pentru turiștii care preferă drumețiile și peisajele uluitoare sau pentru cei care practică sporturi de sezon, iarna, este la doar 31 de km. În plus, Aeroportul Internațional Sibiu se află la 4 km distanță de hotel.
Deschis în august 2022, Lumiere Roof Sibiu dispune de 1 Cameră Dublă Standard, 3 Camere King Superioare, 2 Camere King Superioare Deluxe, cu cea mai frumoasă panoramă a orașului vechi. Designul și amenajarea în stil modern au fost gândite, în conceptul specific Lumiere Sibiu, pentru a invoca starea de bine și a transforma sejurul turiștilor într-unul de vis.
Paturile confortabile și condițiile deosebite de cazare au adus un scor de 9,9 pe Booking pentru această unitate de cazare, pentru un sejur de neuitat la Sibiu.

Date contact Lumiere Roof Sibiu:

Adresă: Sibiu, Strada Centumvirilor 8A
Mail: [email protected]
Telefon: 0722 212 123

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Prietenii noștri de la LUMIERE SIBIU vă oferă un sejur de 3 nopți de cazare. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Unde este situat Lumiere Roof Sibiu?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 11.12.2022 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

350 de comentarii

 1. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani…

 2. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică

 3. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 4. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului,,pe strada Centumvirilor nr8A ,doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 5. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului,,pe strada Centumvirilor nr8A ,doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 6. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, pe strada Centumvirilor , nr 8 A, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 7. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului,,pe strada Centumvirilor nr8A ,doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 8. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani

 9. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, pe strada Centumvirilor , nr 8 A, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 10. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 11. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 12. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului,,pe strada Centumvirilor nr8A ,doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 13. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, pe strada Centumvirilor , nr 8 A, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 14. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 15. este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 16. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 17. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 18. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani. 🙂

 19. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 20. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 21. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani…

 22. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 23. Strada Centumvirilor 8A,pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică

 24. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 25. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică.

 26. Pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 27. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 28. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 29. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 30. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică.

 31. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 32. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 33. Lumiere Roof este situat în Sibiu, pe strada Centumvirilor ne 8A, pe celebrul zid al Cetății, Vechi a orașului, aproape de Catedrala Sfânta Treime

 34. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 35. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică

 36. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 37. Lumiere Roof Sibiu se afla localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi pe str Centumvirilor Nr 8A la 2min de mers pe jos de Piata mare/Piata mică , într-o clădire veche de peste 200 ani

 38. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani. Clădirea și camerele au fost renovate și modernizate, dar au păstrat farmecul pe care îl conferă centrul istoric de care le desparte zidurile și ferestrele locației.

 39. Lumiere Roof Sibiu este situat pe strada Centumvirilor nr. 8A, foarte aproape de Piața Mare/Piața Mică, in zidul al Cetății Vechi a Orașului Sibiu.

 40. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe strada Centumvirilor nr. 8A din Sibiu la 200 de metri de Pasajul Scărilor, aproape de Catedrala Sfânta Treime.

 41. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

 42. Lumiere Roof Sibiu este localizat la 200 de metri de Pasajul Scărilor pe strada Centumvirilor sau “Spinarea Câinelui” așa cum era numită în trecut nr. 8A din Sibiu aproape de Catedrala Sfânta Treime.

 43. Lumiere Roof Sibiu este localizat pe celebrul zid al Cetății Vechi a Orașului, pe strada Centumvirilor nr. 8A, la doar 2 minute de mers pe jos de Piața Mare/Piața Mică, într-o clădire veche de peste 200 de ani.

Comentariile sunt dezactivate