Glam News Magazine

Când vă gândiți la cadoul perfect pentru un prieten sau o persoană dragă, indiferent de numele de pe eticheta cadoului, doriți să se simtă răsfățați atunci când rup hârtia frumos decorată și văd ce se ascunde în interior. Dar alegerea cadoului perfect nu este întotdeauna o treabă ușoară. Deci de unde începeți? Ei bine, chiar aici este locul perfect pentru a începe. Dacă știți că persoana iubește produsele de îngrijire, un set de produse de beauty este perfect, indiferent dacă este vorba despre produsele pe care deja le cunoaște și îi plac sau produse noi pe care încă nu le-a descoperit. Produsele de îngrijire nu numai că o vor face să se simtă cu adevărat răsfățată, ci o vor și ajuta la combaterea anumitor probleme.

De la tratamentele pentru gene, sprâncene, până la îngrijirea părului și ale picioarelor, aceste produse sunt potrivite pentru oricine.

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor

Aproape toate femeile par să își dorească sprâncene dese și gene lungi și atrăgătoare. Extensiile și micropigmentările pot costa o avere, dar din fericire, zeii frumuseții ne-au binecuvântat cu seruri de creștere minunate. Acestea sunt special formulate pentru a vă oferi genele și sprâncenele mult visate – și chiar funcționează!

Serul Bonilash pentru gene este conceput pentru a profita la maximum de genele tale naturale, încurajându-le să crească mai mult, mai puternice și mai groase. Dacă linia genelor a devenit rară și genele sunt predispuse la subțire și rupere, Bonilash le va îmbunătăți starea generală în doar 6 săptămâni. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, hrănesc, hidratează și regenerează genele. Formula ușor de aplicat se utilizează cel mai bine înainte de culcare. Poate fi aplicat și pe linia inferioară a genelor.

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndeșirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Parasoftin – kit și mască regeneratoare pentru picioare

 

Ignorăm adesea picioarele, deși ele ne susțin greutatea corpului și contribuie semnificativ la rezultatele din activitatea zilnică. Tălpile și călcâiele merită o atenție mai mare și o îngrijire adecvată. Masca regeneratoare pentru picioare Parasoftin netezește și catifelează pielea tălpilor și a călcâielor, cu efect de regenerare, în numai 20 de minute de relaxare. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați șosetele Parasoftin pe picioarele curate și uscate, să sigilați partea de sus a șosetelor cu ajutorul benzilor autocolante și după 20 de minute, să îndepărtați șosetele și să masați pielea cu soluția rămasă. Efectul este o senzație de confort la nivelul pielii picioarelor și un aspect sănătos al acesteia. Explicația constă în faptul că în compoziția soluției din Parasoftin sunt cele mai eficiente ingrediente pentru regenerarea pielii: uree – regenerează intensiv pielea uscată; unt de Shea – bogat în vitamine și fitosteroli; unt de Cupuaçu – susține bariera naturală de protecție, catifelează și netezește pielea; betaină – îmbunătățește textura pielii; pantenol –  are proprietăți de regenerare și hidratare; complex hidratant cu miere, fruct de cactus, pere și fructul pasiunii – netezește pielea picioarelor și conferă un aspect sănătos.

Feroptim

Fierul este un element esențial în organism și îndeplinește numeroase funcții vitale, precum transportarea oxigenului prin corp, reglarea sistemului imunitar sau facilitarea unor procese.  În cazuri de anemie, pierderi acute de sânge, sportivi, persoanele vegane și vegetariene sau în orice situatie în care este necesară suplimentarea cu fier, Feroptim capsule este aduce aportul necesar de vitamine și minerale. Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei. Vitamina C crește absorbția fierului, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitaminele B6 și B12 au rol în funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării. Iar acidul folic contribuie la buna funcționare a hematopoiezei. Împreună, formula Feroptim contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, susține absorbția fierului în organism, ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Litorsal

Hidratarea este esențială. În special pentru persoanele care depun efort fizic intens. Acestea au nevoie și de un plus de săruri minerale și electroliți. De aceea Litorsal, supliment alimentar pentru hidratare și mineralizare cu arome de lămâie și mentă, poate fi soluția optimă pentru că oferă hidratare și ajută la menținerea echilibrului electrolitic al corpului prin conținutul de minerale și vitamina C, reglând astfel cele mai importante funcții ale organismului.

Beneficiile administrarii Litorsal
– hidratează organismul și potolește eficient setea;
– ajută la echilibrarea balanței electrolitice și asigură un aport de glucoză, cu rol în funcționarea normală a inimii și creierului;
– contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular;
– contribuie și la reducerea oboselii și a extenuării.

Bellbiotin

Dacă te confrunți cu simptome precum păr subțire, unghii fragile și inflamația pielii în jurul ochilor, nasului și gurii, trebuie să știi că este nevoie să crești nivelul de biotină și keratină din organism. Biotina, cunoscută și sub denumirea de vitamina frumuseții, vitamina B7 sau vitamina H, conține în structura sa molecule de sulf activ care stimulează producția de keratină. Iar Keratina este proteina de bază, elementul de construcție principal al matricei părului. Un supliment alimentar poate oferi sprijinul necesar în tratarea simptomelor enumerate mai sus. Bellbiotin conține biotină, keratină, extract de Coada-calului (aport de siliciu, flavonoide și Vitamina C), extract de ardei iute (conținut ridicat de antioxidanți și capsaicină) și arugula (bogată în vitaminele A și C, ambele necesare pentru un păr frumos și o piele sănătoasă). Cu vitaminele și nutrienții potriviți, rezultatele nu vor întârzia să apară.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, prietenii noștri de la PR Avenue by Mariana Sebe vă oferă în dar 2 seturi cu produse de beauty: ser Bonilash gene, ser Bonilash sprâncene, Litorsal, Bellbiotin, Feroptim, kit Parasoftin, 2x masca Parasoftin. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Cărei persoane din viața ta ți-ar face plăcere să îi oferi un astfel de cadou?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 12.12.2022 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

305 comentarii

Comentariile sunt dezactivate