Glam News Magazine

Sărbătorile de iarnă vin cu miros de brad (fie el și artificial), cadouri, cozonac, vin fiert și lumini colorate. Dar mai vin și cu petreceri tematice, așteptate, vorba aceea, un an întreg. Roșul este de obicei dress code. Ținutele trebuie să conțină articole vestimentare roșii, accesorii sau numai ruj roșu. Simplu, ai zice, mai ales că rujul roșu vine la pachet cu senzualitate și senzația de putere, dar cum alegi nuanța de roșu potrivită pentru tine și ce alegi din multitudinea de rujuri și gloss-uri de pe piață? Îți ofer câteva sugestii utile.

Cum alegi rujul în funcție de ten

Ai o piele deschisă la culoare? Rujurile roșii luminoase sunt perfecte pentru tine. Iar dacă dorești mai puțină intensitate, optează pentru un ruj roșu cu nuanțe de albastru, precum nuanța cherry, care va îndulci îndrăzneala roșului de pe buze. De asemenea recomand nuanța “cranberry” – un roșu mai elegant cu tonuri mov.

Tonul mediu al pielii permite folosirea rujului roșu intens. Este indicat de asemenea roșul purpuriu.

Dacă pielea ta e mai închisă la culoare poți opta pentru roșu în nuanța fructelor de pădure. Iar dacă ai pielea bronzată, roșul cu nuanțe portocalii va completa nuanța tenului. Și nuanțele de roșu maro sunt potrivite pentru tine.

5 propuneri pentru tine

Am stabilit ce nuanțe de ruj roșu să alegi. Iată și câteva game de rujuri ce conțin nuanțe de roșu emblematice, care te vor ajuta să ai o apariție uimitoare de Sărbători.

Chanel Rouge Allure Intense Long-Wear Lip Colour

roșu

Culori frumoase și rezistente. Ai la dispoziție patru nuanțe absolut delicioase: 99 Pirate, 97 Incandescente, 104 Passion and 102 Palpitante.

Dior Rouge Collection

roșu

O paletă de culori vibrante, de la nuanțe romantice la nuanțe intense.

Givenchy Le Rouge

roșu

Textură catifelată, bogată în pigmenți ce fixează culoarea pe buze pentru timp îndelungat.

L’Oreal Paris Colour Riche Lipstick

roșu

Hidratare și culoare de durată marca L’Oreal Paris. Între cele 70 de nuanțe ale gamei Colour Riche o vei găsi și pe cea potrivită ție.

Yves Saint Laurent’s ROUGE PUR COUTURE Lipstick

roșu

Cu finisaj satinat sau mat, rujurile din colecția Rouge Pur Couture te fac să te simți feminină, iar nuanțele de roșu adaugă stil oricărei ținute.

 

Sursă foto: Pinterest

Lasă un comentariu