Glam News Magazine

Giorgio Armani a reînviat astăzi unul dintre logo-urile sale inițiale din anii ’80, un GA ușor conturat față de versiunea agresivă mai ascuțită, cu care suntem obișnuiți. Casa a revenit la silueta semicirculară și sacourile cu două rânduri de nasturi care pune brandul pe hartă înapoi în același deceniu. Oare o să privim în urmă?  Sigur, dar numai pentru a vedea ce am lăsat în spate când am făcut un pas înainte.

Jacheta cu două rânduri de nasturi a fost folosită ca o piesă de îmbrăcăminte casual, o îmbrăcăminte confortabilă, care a afișat scheletul fosilizat al desingnului original. O versiune gri dungată a sacoului a fost purtată fără cămașă, iar unele printuri abstracte pe pantaloni au fost o schimbare de context tipic, concepută să schimbe o emblemă veche și grea a masculinității într-o îmbrăcăminte care rămâne relevantă în lumea contemporană.

Pantalonii largi inspirați de japonezi, (însoțiti de o vesta în stil de ranger, care a fost prezentată în mai multe tipuri de materiale) au dovedit că Armani este conștient de nano-tendințele bărbaților. Au fost multe piese puternic colorate în indigo (inclusiv niște blugi cu o dublură de material până deasupra gambei ce a creat o siluetă nouă de pantaloni, plus o parka purtată uimitor de Mary Janes).

Unele dintre deciziile de stil ale echipei Armani pot distrage atenția. Odată ce ați văzut o pereche de bretele colorate, de exemplu, este greu să vă mai uitați si la altceva. Și acest lucru, la rândul său, poate scădea impactul hainei. Rămânând la bretele, exista o pereche a carui print a fost integrat in modelul pantalonilor, ceea ce a fost un mod cu adevarat fresh de a schita conturul purtatorului: excentric pentru un motiv.

Un rucsac negru brodat cu portretul lui Armani, a fost prezentat cu puțin timp înainte ca designerul să apară în persoană din spatele cortinei pentru a mulțumi publicului.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu