Glam News Magazine

Exigențele vieții moderne ne-au arătat că funcționalitatea și estetica nu numai că pot, dar chiar trebuie să meargă mână-n mână. Lampa LED cu panouri tactile este unul dintre exemple. Acest tip de corpuri de iluminat se integrează perfect în orice mediu și îmbină funcționalitatea și interactivitatea cu un design extraordinar. Venind în modele și dimensiuni diferite, nu este de mirare că lămpile cu aprindere prin atingere au câștigat popularitate rapid și, prin avantajele pe care le oferă, că o vor păstra pe viitor.

Cele mai întâlnite modele au formă hexagonală și permit personalizarea designului, sistemul modular formându-se prin îmbinare magnetică. Panourile pot fi montate ușor, cu ajutorul unui adeziv special inclus în pachet, în modelul dorit, numai unul dintre module fiind conectat la sursa de alimentare. După alegerea locației de instalare și fixarea primului modul, poziționarea celorlalte se poate face după modelul dorit.

Aprinderea unuia sau a mai multor module se face prin atingere, senzorul incorporat detectând comanda și efectuând astfel operația de comutare în aprins/stins a luminii corespunzatoare. Există și modele de lampă LED cu aprindere tactilă ce au ca sursă de alimentare baterii, fiind soluția pentru cazul în care locul poziționării lămpii nu permite alimentarea la curent.

Cât privește lumina panourilor, poate fi albă sau colorată, iar unele sisteme permit reglarea intentității acesteia. De asemenea unele modele vin cu telecomandă, ceea ce le face și mai practice, înlesnind utilizarea lor.

Dacă nu ați căutat până acum să includeți o astfel de soluție în designul interior, probabil că vă întrebați și care sunt costurile. Prețurile unui sistem lampă cu panouri tactile încep undeva în jurul sumei de 100 de lei.

Pentru toate aceste avantaje pe care le include, lampa LED cu panouri tactile este soluția perfectă atât pentru iluminat, cât și pentru decorarea pereților atât în case – pentru living și dormitor, camera copilului sau hol, dar și în birouri sau spații comerciale și cafenele/restaurante.

Lasă un comentariu