Glam News Magazine

CONCURS:

CÂȘTIGĂTOR: 438 – Laura Andreescu

În luna august Glam News Magazine vă aduce un nou concurs! Prietenii noștri de la PR Avenue by Mariana Sebe vă oferă în dar 1 set cu 7 produse de beauty: 1x Bonilash sprâncene, 1x Mascara MED XL, 1x Maxi Mag Women, 1x ASPASIA Colagen beauty, 1x Șampon nuanțator Parusan Brilliant Brown, 1x Balsam nuanțator Parusan Brilliant Brown, 1x Molekin Vitamina C + Zinc.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care dintre produse este indispensabil în rutina ta zilnică de înfrumusețare?

Atenție: Concursul este valabil în perioada 14 – 20 august. Vor fi validate numai comentariile lăsate în intervalul 14.08.2021 – 00:00 – 20.08.2021 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și în cadrul articolului. Mult succes!

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndesirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Mascara Med XL Volume

Mascara MED este un rimel care conține o formulă specială pentru gene. Cu o singură aplicare, genele naturale vor căpăta mai mult volum și intensitate de parcă ai purta gene false. În plus, acest rimel se aplică fără efort și acoperă genele cu o formulă special creată ce conferă alungire și volum, învelind genele într-un negru intens, susținând în același timp și cresterea naturală. În plus formula conține ingrediente active care mențin genele hidratate, netede și dense, astfel încât acestea să fie mai puternice și să nu cadă sau să se rupă ușor. Peria este încărcată cu peri din fibre moi, ceea ce ajută la creșterea densității genelor, adăugând un volum impresionant.

Maximag WOMEN

Studiile arată că până la 70% dintre femei nu ating consumul recomandat de magneziu. Acesta este un rezultat al dietei, fiind dominată de cereale rafinate și alimente procesate. În plus, multe medicamente prescrise în mod obișnuit, cum ar fi pilula contraceptivă, pot epuiza corpul de acest mineral esențial. Magneziul este prezent în fiecare trilion de celule și este necesar pentru funcționarea a peste 600 de procese enzimatice diferite. Magneziul ajută, de asemenea, la reglarea nivelurilor altor substanțe nutritive cheie, cum ar fi calciu, vitamina D și zinc. Maximag WOMEN este un supliment alimentar special formulat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor nutriționale ale femeilor. Conține un amestec de nutrienți care contribuie la o sănătate psihică normală și la menținerea bunei dispoziții.

Proprietăți:
– menține energia și buna dispoziție;
– contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos;
– magneziul și vitamina B6 ajută la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea optimă a sistemului nervos și muscular menținând sănătatea psihică;
– niacina/vitamina B3 contribuie la susținerea sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice reducând oboseala și extenuarea;
– triptofanul este un aminoacid esențial care nu este sintetizat, ci trebuie furnizat prin aportul de alimente. În organism este precursorul serotoninei, melatoninei și niacinei.

ASPASIA Colagen beauty

ASPASIA COLLAGEN BEAUTY nu este doar o simplă băutură cu colagen. Este un complex special de COLAGEN, ACID HIALURONIC, îmbogățit cu VITAMINELE C și E, ZINC și BIOTINĂ, sub formă de fiole cu soluție gata preparată, pentru o utilizare facilă și mereu la îndemână. Acidul hialuronic este un hidratant biologic al pielii, aproximativ 50% din el fiind concentrat la nivelul pielii. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, ajutând, implicit, și la menținerea elasticității și tonusului pielii. În plus, protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Șampon și balsam nuanțator Parusan Brilliant Brown

PARUSAN lansează gama Brilliant Brown, un ritual de îngrijire pentru un păr puternic, strălucitor cu nuanțe intense de castaniu. Șamponul PARUSAN Brilliant Brown, completat de balsamul din aceeași gamă, asigură îngrijirea completă pentru părul șaten, castaniu, sau ciocolatiu. Secretul constă în formula specială și delicată de îngrijire a părului, de la rădăcină până la vârf, cu pigmenți de calitate superioară. Cu fiecare spălare, părul capătă reflexe castanii, iar culoarea părului se intensifică, conferind totodată vitalitate și strălucire.

Având la bază formula PARUSAN împotriva căderii părului, șamponul Brilliant Brown, un produs cosmetic premium, destinat părului castaniu vopsit sau natural, aduce multiple beneficii: îngrijește părul, conferă o strălucire unică, protejează culoarea și oferă volum părului. În același timp, grație coloranților din compozitia sa, gama Brilliant Brown intensifică culoarea părului. Pigmenții coloranți acționează la fiecare spălare, iar combinația de ingrediente împotriva căderii părului susține creșterea și regenerarea firelor de păr. Șamponul PARUSAN Brilliant Brown conține biotină, ce hrănește părul de la rădăcină, proteine din grâu ce conferă volum de durată, strălucire intensă, asigurând, totodată, o pieptănare facilă, L-arginină și ulei de măsline – un mix ideal ce previne și combate deshidratarea și despicarea firului de păr.

Tratamentul de revitalizare al părului este completat de balsamul Brilliant Brown, care intensifică acțiunea șamponului Brilliant Brown cu ajutorul ingredientelor atent selecționate. Pe lângă pantenol, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5, care fortifică părul și are efect reparator, balsamul conține și ulei de semințe de struguri, cu proprietăți regenerante, hidratante și antioxidante. Mai mult, acesta protejează culoarea părului și îi asigură strălucirea mult visată. Extractul de ulei de jojoba din balsamul PARUSAN Brilliant Brown previne uscarea firului de păr și conferă elasticitate părului.

Molekin Vitamina C + Zinc

Vitamina C este probabil cel mai popular supliment luat pentru a proteja împotriva infecțiilor datorită rolului său important în sănătatea imunitară. Această vitamină susține funcția diferitelor celule imune și le îmbunătățește capacitatea de a proteja împotriva infecțiilor. Vitamina C funcționează și ca un puternic antioxidant, protejând împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, care apare odată cu acumularea de molecule reactive cunoscute sub numele de radicali liberi.

Zincul este un mineral care se adaugă în mod obișnuit suplimentelor și altor produse medicale, cum ar fi pastilele, care sunt menite să vă stimuleze sistemul imunitar. Acest lucru se datorează faptului că zincul este esențial pentru funcționarea sistemului imunitar. Zincul este necesar pentru dezvoltarea și comunicarea celulelor imune și joacă un rol important în răspunsul inflamator. Suplimentarea de zinc pe termen lung, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la menținerea fertilității și reproducerii normale, oferă suport sănătății sistemului osos, pielii, părului și unghiilor, asigură concentrațiile normale de testosteron din sânge și susține vederea.

470 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate