Glam News Magazine

Tema evenimentului este ideea centrală pe care se bazează evenimentul și, prin urmare, poate asigura succesul sau eșecul lui. Astfel că trebuie să alegeți cu înțelepciune când plecați la drum cu organizarea. Vă poate ajuta să adăugați structură și stil, indiferent de tipul sau bugetul disponibil. Deși este posibil să recunoașteți unele dintre ideile de teme de evenimente de mai jos, veți găsi în propunerile enumerate o doză de originalitate care le face să se evidențieze.

1. Încadrare futuristă

Această intrare tematică futuristă pentru Gala de Artă Asiatică dă tonul evenimentului din interior și oferă o perspectivă asupra temei galei în sine. Creat de Got Light folosind aproape în totalitate lumini cu tuburi LED, nu numai că încadrează intrarea și asigură un debut în forță pentru eveniment, dar oferă o atmosferă modernă de care să vă mândriți încă peste ani, când veți revedea pozele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Got Light (@gotlightsf)

2. Amintiri prețioase

Alegeți o temă de eveniment specială încorporând două elemente principale, cum ar fi acest eveniment caritabil de Martin Schapira. Folosind o schemă simplă de culoare cu argintiu și galben, alături de expunerea simplă a fotografiilor prinse cu clești pe sfori deasupra meselor pentru a evidenția lucrările caritabile, a demonstrat o idee fantastică și personalizată pentru decorarea evenimentului. Și totul cu un buget redus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin Schapira (@okeanosgroup)

3. Alb contemporan

Albul nu se va demoda niciodată și este o opțiunie de stil pentru o temă de eveniment care se dorește a avea impact, cum ar fi această recepție de la Big Events. Chiar și detaliile mici, cum ar fi scaunele transparente, au fost alese pentru a ține pasul cu tema și pentru a nu diminua estetica, iar piesele de centru și tehnologia locurilor ajută la conferirea unei senzații mai contemporane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIG EVENTS INC. (@big.events.inc)

4. Hollywood clasic

Această temă presupune extravaganță și încorporează o epocă frumoasă care se poate potrivi unei game de tipuri de evenimente, de la gale și strângeri de fonduri până la nunți, precum aceasta de Andy Beach, cu pene mari fastuoase, sclipici, auriu și alb pur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Beach (@awbeach)

5. Palat de gheață

Ați putea crede că nu există nicio modalitate de a vă relaxa și de a surprinde folosind o temă care invocă iarna. Sion Decor a făcut exact acest lucru pentru o nuntă. Folosind flori în cascadă, iluminând toate elementele albe, a transformat acest decor într-un palat de gheață surprinzător, minus temperaturile inconfortabile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sion Décor (@sion_decor)

6. Grădină glam

Aduceți grădina în interior pentru un eveniment extraordinar cu tematică ecologică, cum a fost cel organizat de Big Events. Folosind plante în ghiveci și jardiniere ca piese centrale și decor cu o cantitate minimă de deșeuri, încurajați viața și protecția mediului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIG EVENTS INC. (@big.events.inc)

7. Teme din cărți

Recreați elemente dintr-o carte sau roman preferat și răsuciți-le pentru a se potrivi narațiunii sau tipului de eveniment. De exemplu, această idee pentru sala de mese Hogwarts a lui Juan Pablo Partida adaugă elementele Harry Potter care o face vizibilă fără a exagera, pentru a crea un amestec perfect de clasic și fantastic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juan Pablo Partida (@jppartida)

8. Alb negru

Aceasta este o temă clasică care a fost realizată de multe ori și încă nu își pierde impactul, deoarece ideile sunt nelimitate. Această idee elegantă pentru o petrecere fastuoasă de Revelion de către Tuck3r.events folosește contrastul pentru a alterna mesele și decorul și a face totul să iasă în evidență. Totul combinat cu locul de desfășurare, creează o atmosferă formală și exclusivistă.

9. Soare de primăvară

Sărbătoriți un sezon la evenimentul dvs. cu o temă care încorporează culori, flori și vreme, ca această temă folosită de Precious Tumisho Thamaga. A face galbenul culoarea proeminentă și a-l încorpora în toate aspectele stilului folosind flori specifice sezonului ajută la îmbunătățirea experienței evenimentului. Vremea contribuie firește la această aventură memorabilă.

10. Nautic simplu

Indiferent dacă oaspeții sau clienții dvs. au sau nu vreo legătură cu marea, un eveniment tematic nautic poate fi o opțiune elegantă, care nu este rezervată doar plajei sau litoralului. Meraki arată că vă puteți concentra mai mult pe combinațiile de culori și puteți reduce tonul pe simbolism pentru a-l face elegant și accesibil tuturor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meraki Events (@meraki_events.gh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meraki Events (@meraki_events.gh)

 

 

 

Lasă un comentariu