Glam News Magazine

Cel mai important lucru despre orice rutină de îngrijire a pielii este să funcționeze așa cum ne dorim. Și tocmai asta a avut în vedere Brandon Truaxe atunci când a creat brandul NIOD.

Ca parte a companiei Deciem – care deține și The OrdinaryNIOD se referă la rezultate. Brandul inovator este condus de dorința de a îmbunătăți sănătatea generală a pielii, fără a distrage atenția cu ambalaje frumoase – dar potențial înșelătoare; de aceea sticlele și numele produselor au un aspect științific și clinic.

În acest moment, sunt sigur că te întrebi, ce înseamnă NIOD? Numele este un acronim pentru Opțiuni non-invazive în știința dermică. Dar ce înseamnă acest lucru pentru regimul tău de îngrijire a pielii? Înseamnă că pielea ta beneficiază de tehnologie de ultimă oră, fără a fi nevoie să apelezi la preparate injectabile sau bisturiu.

NIOD înseamnă știință de îngrijire a pielii, astfel încât brandul nu se ferește să folosească un limbaj complex. Dar nu îți face griji dacă numele științifice ți se par complicate, acest articol explică tot ceea ce trebuie să știi despre produsele NIOD  într-o lectură rapidă și ușoară.

Deci, dacă ești un fan al The Ordinary și cauți un brand care să ducă îngrijirea pielii la un alt nivel, citește mai departe …

1. Serul pentru ochii obosiți și îmbătrâniti

NIOD Fractionated Eye-Contour Concentrate

Beneficii principale: Reduce cearcănele, umflăturile și liniile fine.

Pentru cine este? NIOD Fractionated Eye-Contour Concentrate este conceput pentru cei care suferă de cearcăne și umflături în jurul ochiilor. Este, de asemenea, perfect pentru oricine încearcă să minimizeze semnele îmbătrânirii.

Care sunt rezultatele? Acest ser pentru ochi acționează pentru întărirea, netezirea și strălucirea conturului ochilor prin abordarea semnelor de îmbătrânire atât în ​​zonele de sub ochi, cât și în partea de sus a ochilor.

Care este știința din spatele produsului? NIOD a făcut cu siguranță munca grea în locul nostru, deoarece acest ser pentru ochi prezintă nu mai puțin de 28 de tehnologii clinice pentru a lăsa zona ochilor strălucitoare și întinerită.

Ingredientul minune este Metil-Glucozid-6-Fosfat, care crește aspectul de fermitate și elasticitate în doar unsprezece zile.

Serul îmbunătățește elasticitatea pleoapelor superioare și inferioare utilizând un complex Darutoside; acest complex ajută, de asemenea, la reducerea aspectului pliurilor din pleoapele superioare – un loc care este adesea uitat atunci când vine vorba despre îngrijirea anti-îmbătrânire.

Ne ajută chiar și pe aceia dintre noi care se luptă să adoarmă opt ore în fiecare noapte, deoarece serul reechilibrează aspectul pigmentării, astfel încât cearcănele sunt diminuate.

2. Booster pentru sănătatea pielii

Copper Amino Isolate Serum 2:1

Beneficiu principal: menține sănătatea pielii.

Pentru cine este? Serul 2:1 Copper Amino Isolate poate fi utilizat în beneficiul tuturor tipurilor de piele, deoarece are ca scop creșterea sănătății pielii, dar este deosebit de bun pentru cei care încearcă să prevină semnele îmbătrânirii.

Care sunt rezultatele? Serul folosește cuprul pentru a îmbunătăți sănătatea generală a pielii, promovând un ten neted, uniform și strălucitor.

Care este știința din spatele produsului? Acest ser inovator adoptă o nouă abordare. În loc să abordeze semnele actuale ale îmbătrânirii, acesta construiește o bază pentru o piele sănătoasă, abordând dezechilibrele celulare la sursă, astfel încât tenul tău arată mai sănătos și mai tânăr.

Ingredientul erou, tripeptida de cupru GHK-Cu, este o peptidă produsă în mod natural, care încurajează producția de colagen – cea mai abundentă proteină din organism, care este responsabilă de fermitate, elasticitate și duritate. Dar, din păcate, producția naturală de GHK-Cu a organismului scade cu 60% până la vârsta de 60 de ani.

Serul este un salvator multitasking; de asemenea, ajută la reducerea aspectului porilor, îmbunătățirea texturii pielii și uniformizarea tonului.

3. Ser pentru hidratare

Multi-Molecular Hyaluronic Complex

Beneficiu principal: Hidratează intens pielea.

Pentru cine este? Complexul hialuronic multi-molecular este perfect pentru cei cu pielea deshidratată sau îmbătrânită.

Care sunt rezultatele? Acidul hialuronic este un ingredient natural care ajută pielea să blocheze și să păstreze umiditatea – iar această formulă conține 15 forme de AH pentru a ajuta la hidratarea și reîmprospătarea pielii. De ce? Pielea hidratată înseamnă un ten luminos, confortabil și proaspăt!

Care este știința din spatele produsului? NIOD prezintă o formulă incredibil de rară de acid hialuronic (1,0%). Această formula foarte activă și brută de AH este inclusă pentru a sprijini repararea pielii, astfel încât să arate mai sănătoasă și plină de viață.

În cazul în care acest lucru nu este suficient, NIOD folosește, de asemenea, alte 14 variante ale AH ultra hidratante, inclusiv un complex hialuronic derivat din ciuperci. Acționând ca un pahar de apă rece pentru pielea deshidratată, acest complex oferă cu 400% mai multă hidratare a suprafeței decât acidul hialuronic.

4. Ser pentru pielea iritată

Modulating Glucosides

Beneficiu principal: calmează pielea.

Pentru cine este? Serul Modulating Glucosides este ideal pentru cei cu piele sensibilă, deoarece formula sa delicată reduce apariția inflamației și iritației.

Care sunt rezultatele? Folosit de două ori pe zi, serul calmează pielea, astfel încât tenul tău să se simteă confortabil și calm. Ameliorează roșeața, vizează senzațiile usturătoare și susține, de asemenea, hidratarea pielii.

Care este știința din spatele produsului? Serul amestecă ingrediente naturale – cum ar fi ardeiul tasmanian – cu complexe puternice pentru a calma imediat pielea stresată.

Îmi place să mă gândesc la asta ca la un pachet de gheață pentru pielea iritată, deoarece are un complex Bio-Active Glucozide pentru a calma tenul și pentru a uniformiza tonurile neuniforme cauzate de iritații.

Formula are, de asemenea, un impresionant complex multi-molecular-lipidic pentru a ușura apariția roșeții. Mai mult, își propune să limiteze iritația, deoarece celulele vegetale din planta Marvel din Peru ajută la construirea toleranței naturale a pielii la agresori; acest lucru acționează ca un scut pentru viitor.

În cele din urmă, deoarece chiar și cea mai sensibilă piele are nevoie de o doză de hidratare, serul ajută la protejarea barierei naturale a suprafeței pielii pentru a menține tenul confortabil și hidratat.

5. Scutul împotriva agresorilor externi

Survival 30

Beneficiu principal: Pielea este protejată împotriva razelor UV și a poluării.

Pentru cine este? Potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele, Survival 30 este conceput pentru toată lumea; cu toții avem nevoie de protecție împotriva razelor UV dăunătoare!

Care sunt rezultatele? Există un motiv pentru care acest SPF se numește Survival 30; combate o serie de agresori naturali care atacă pielea zi de zi, inclusiv razele UV, stresul și poluarea – care toate contribuie la îmbătrânirea prematură. Survival 30 ajută pielea să rămână sănătoasă, astfel încât tenul să arate și sănătos și tânăr.

Care este știința din spatele produsului? Survival 30 folosește filtre minerale dispersate cu silicon – oxid de zinc și dioxid de titan – pentru a limita deteriorarea solară. Dispune de protecție SPF 30 atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB, care altfel duc la fotoîmbătrânire, leziuni ale pielii și arsuri solare.

Serul crește elasticitatea folosind luteina purificată, în timp ce algele de mare formează o barieră între pielea ta și dăunătorii zilnici pentru a ține la distanță semnele timpurii ale îmbătrânirii.

6. Apărarea împotriva deshidratării

 Hydration Vaccine

Beneficiu principal: previne pierderea apei pentru a menține pielea sănătoasă și hidratată.

Pentru cine este? Hydration Vaccine este un alt produs de îngrijire a pielii destinat celor care încearcă să prevină îmbătrânirea pielii. Dar este, de asemenea, incredibil de benefic pentru cei cu pielea uscată, deoarece oferă o explozie răcoritoare de hidratare.

Care sunt rezultatele? Acest tratament facial hrănitor, cu nuanțe portocalii, hidratează vizibil pielea, contribuind la crearea unui ten strălucitor, în timp ce untul de mango lasă pielea netedă și mătăsoasă.

Care este știința din spatele produsului? Acest „vaccin” vizează pielea deshidratată și lipsită de strălucire acționând pentru a proteja împotriva pierderii factorilor naturali de hidratare; funcționează exact ca un baraj pentru a menține umezeala blocată.

De asemenea, formula acoperă tenul într-un film respirabil derivat din alge albastre pentru a proteja pielea de pierderea fizică a apei. Utilizarea acestui „vaccin” înseamnă că pierderea de apă este aproape 0%.

Ador știința din spatele vaccinului de hidratare și modul în care acesta susține pielea pentru a menține tenul hrănit și hidratat.

Lasă un comentariu