Glam News Magazine

Cu atâtea stiluri moderne captivante pentru design interior, ideea de a amenaja livingul în stil tradițional poate părea învechită. Dar stilul tradițional este cel care a rezistat testului timpului, în principal pentru că asigură confort. Forme elegante, materiale textile rafinate și un simț impecabil al ordinii fac din acest stil unul mereu atrăgător. În ciuda faptului că tendințele de decorare se schimbă mereu, camerele de zi tradiționale vor fi întotdeauna la modă. Astfel că dacă vrei să reamenajezi și să mergi la sigur, poti lua în calcul stilul tradițional. Iată câteva elemente cheie de care să ții cont înainte de a te apuca de treabă.

Crează simetrie

Una dintre caracteristicile stilului tradițional este simetria. Chiar dacă nu întotdeauna camerele camerele sunt amenajate în oglindă, ele sunt de obicei foarte bine echilibrate în ​​ceea ce privește mobilierul și arhitectura pentru a menține simetria spațiului.

Folosește mobilă clasică

Mobila clasică este esențială în procesul de a amenaja livingul în stil tradițional. Canapele mari, eventual în lemn masiv sculptat, la fel și măsuțe de cafea solide sunt piese esențiale. Ele nu numai că asigură confort, dar oferă eleganță spațiului. Cine nu dorește confort și eleganță în living?!

Optează pentru fotolii masive

Confort, eleganță și simetrie – fotoliile masive întrunesc aceste caracteristici pentru amenajarea unui living în stil tradițional. În plus ele au puterea de a aduce o notă veselă în cameră prin printuri colorate, dacă vi se pare livingul tradițional prea liniar.

Crează unui spațiu luminios și cald

Pentru a amenaja livingul în stil tradițional, luați în calcul nuanțe deschise și tonuri calde pentru pereți, mobilă și decorațiuni. Ele fac spațiul mai deschis și mai primitor, sporind ideea de confort.

Amplasează un șemineu ca element central

Deoarece camerele tradiționale se bazează pe echilibru și simetrie, este ideal să ai un punct focal atât de distinct pentru a aranja mobilierul în jur. Poate fi un simplu șemineu decorativ.

Lasă un comentariu