Glam News Magazine

Ai auzit vreodată pe cineva spunând că vrea gene sau sprâncene mai scurte sau mai subțiri? Nu? Nici nu credeam! Și asta pentru că majoritatea tânjesc după gene și sprâncene mai lungi și mai dese. Problema este că majoritatea femeilor recurg la diverse artificii care dăunează, așa că trebuie să le dați o mână de ajutor. Vestea bună este că nu este dificil atunci când știi cum …

Cum poți stimula firul de păr să crească?

Gata cu genele false – oricât de bine arăți atunci când le porți, dacă dorești gene naturale mai lungi, va trebui să renunțați la fals pentru o perioadă. Adezivul dăunează genelor naturale și datorită căderii, vor deveni mai subțiri.

Ai grijă de alimentație – alimente precum pește, ouă, fasole, proteine ​​din soia și iaurt vor ajuta genele și sprâncenele să crească. Somonul este, de asemenea, o alegere excelentă.

Alege un rimel care conține ingrediente care stimulează creșterea genelor – astfel îți poți hrăni genele în fiecare zi, precum și să le ajuți să crească.

Folosește un ser de creștere – acest lucru va stimula creșterea firelor dacă este folosit zilnic, în caz contrar, rezultatele vor întârzia să apară.

Mascara Med XL

Mascara MED este un rimel care conține o formulă specială pentru gene. Cu o singură aplicare, genele naturale vor căpăta mai mult volum și intensitate de parcă ai purta gene false. În plus, acest rimel se aplică fără efort și acoperă genele cu o formulă special creată ce conferă alungire și volum, învelind genele într-un negru intens, susținând în axelași timp și cresterea naturală. În plus formula conține ingrediente active care mențin genele hidratate, netede și dense, astfel încât acestea să fie mai puternice și să nu cadă sau să se rupă ușor. Peria este încărcată cu peri din fibre moi, ceea ce ajută la creșterea densității genelor, adăugând un volum impresionant.

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor

Serul Bonilash pentru gene este conceput pentru a profita la maximum de genele tale naturale, încurajându-le să crească mai mult, mai puternice și mai groase. Dacă linia genelor a devenit rară și genele sunt predispuse la subțire și rupere, Bonilash le va îmbunătăți starea generală în doar 6 săptămâni. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, hrănesc, hidratează și regenerează genele. Formula ușor de aplicat se utilizează cel mai bine înainte de culcare. Poate fi aplicat și pe linia inferioară a genelor.

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndesirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Lasă un comentariu