Glam News Magazine

Pistruii au revenit la modă odată cu nunta regală, look-ul natural al ducesei de Sussex fiind admirat de foarte multe femei. Decizia ei de a nu-și ascunde pistruii sub machiaj a stârnit intersul în social media și, în ciuda vocilor cârcotașe, a primit un feedback pozitiv. “A arătat atât de uluitor” a fost reacția întâlnită de utilizatorii Facebook, Twitter și Instagram, unde haștagul pentru pistrui falși #fauxfreckles a devenit și el popular.

pistruii meghan markle

Mai mult decât atât femei din întreaga lume s-au simțit inspirate să adopte același stil natural și, în lipsă de pistrui, să recurgă la tatuajul cosmetic. Este și cazul lui Ally Meadows, în vârstă de 28 de ani, din Los Angeles. “Întotdeauna mi-au plăcut pistruii, iar ai lui Meghan sunt atât de drăguți. Îmi place cât de rari sunt pe nas și pe frunte, foarte subtili. Este atât de naturală încât am căutat pe Google poze cu ea fără machiaj ca model și am mers la un salon în California”, a povestit tânăra.

pistruii meghan markle

Tatuajul cosmetic folosește pigmenți în loc de cerneală. În timp culoarea se estompează și dispare. Cererile pentru un astfel de serviciu au crescut simțitor în ultimele luni. “Primesc zilnic email-uri și apeluri telefonice legate de tatuajul cu pistrui. Există cu siguranța un trend în a arăta cât mai naturală și proaspătă cu putință”, a confirmat pentru bazaar.com Bethany Wolosky, artist tatuator în cosmetică.

În România trendul pistruilor tatuați nu a luat încă amploare, saloanele de înfrumusețare fiind solicitate pe parte de tatuare mai mult pentru sprâncene – micropigmentare sau machiaj semipermanent – contur ochi sau buze.

 

foto: Pinterest

 

Lasă un comentariu