Glam News Magazine

Nu există scăpare – îmbătrânim cu toții. Suntem o populație preocupată din ce în ce mai mult de linii și riduri, și încercăm toate mijloacele de a le preveni sau scăpa de ele. Tenul persoanelor de peste 40 de ani necesită mai multă îngrijire. Din fericire, în ultima vreme au apărut o serie de produse noi de față premium, pline de ingrediente de înaltă calitate, toate destinate categoriei 40+, menite să ofere pielii mature o nouă înfățișare.

Clarins Nutri-Lumiere Treatment Essence

Clarins Nutri-Lumiere Treatment Essence

Textura: o consistență ușoară, apoasă, cu o senzație cremoasă.

Ce va face?
• Întinerește și luminează pielea în timp ce ajută la reducerea petelor întunecate și a pigmentării cauzate de îmbătrânire pentru a încuraja un ten uniform și strălucitor.
• Ajută la netezirea liniilor fine și a ridurilor.
• Întinerește pielea prin îndepărtarea naturală a celulelor moarte, datorită acțiunii sale chimice exfoliante.

Când și cum să-l folosești:
Utilizează dimineața și seara – după curățare și înainte de a folosi orice seruri hidratante sau uleiuri. Masează fie direct pe piele, fie aplică cu o dischetă demachiantă.

Tehnologia:
Unul dintre beneficiile principale ale Nutri-Lumiere Essence este că îmbunătățește rețeaua de micro-nutrienți a pielii. Dar ce înseamnă asta? Elementele nutritive ale pielii scad odată cu înaintarea în vârstă, slăbind bariera naturală a pielii și capacitatea sa de a funcționa la fel de eficient cum obișnuia. Nutri-Lumiere Essence are două ingrediente active: extract organic de flori de castan și aescin. Împreună hrănesc pielea, contribuind la reconstruirea acestei rețele de nutrienți, astfel încât tenul să pară mai luminos. De asemenea, are o acțiune de exfoliere chimică datorită acizilor din flori incluși în formulă, care vor oferi un ten mai strălucitor și mai neted.

Lancome Absolue Oleo Radiance Revitalising Serum

Lancome Absolue Oleo Radiance Revitalising Serum

Textura: un ser gros, cu o textură cremoasă ușoară.

Ce va face?
• Regenerează tenul într-un ritm mai rapid decât în ​​mod normal, ceea ce va ajuta la aspectul mai luminos al pielii și la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii.
• Hidratează intens pentru un efect de plumping care va ajuta la netezirea liniilor fine sau a ridurilor.
• Conferă fermitate și strălucire.

Când și cum să-l folosești:
Folosește serul revitalizant Oleo dimineața, după ce ai curățat și aplicat tonerele și esențele pe care le folosești în mod normal.

Tehnologia:
Acest ser anti-îmbătrânire este foarte eficient pentru pielea mai matură. Laboratoarele Lancome încorporează trei tipuri diferite de extract de trandafir (cunoscut sub numele de Grand Rose Extract): Lancome Rose ™ (format din peste 1000 de trandafiri și folosit pentru puterile sale de regenerare), trandafirul centifolia și trandafirul damascena pentru a îmbunătăți regenerarea pielii. Cum se extrag direct din trandafir (este același proces folosit în biotehnologie!), înseamnă că ingredientele sunt mai puternice și, prin urmare, sunt foarte eficiente. Te va ajuta rapid să îmbunătățești tonusul și textura pielii.

GUERLAIN Orchidee Imperiale The Sleeping Serum

Textura: ulei

Ce va face?
• Reduce ridurile și umflăturile feței.
• Oferă fermitate pielii în timp ce o regenerează peste noapte pentru un ten proaspăt și luminos până dimineața.

Când și cum să-l folosești:
Acest ser este conceput pentru a fi utilizat doar noaptea. Aplică-l după ce ai curățat fața, înaintea altor seruri sau creme mai grele, folosind mâinile sau o rolă facială.

Tehnologia:
Serul scade retenția de lichide în piele, lucru care se poate întâmpla peste noapte. Somnul face ca fluxul nostru maxim de hipoxie (drenarea fluidelor) să încetinească din cauza lipsei de oxigen din piele, ceea ce face ca fața să pară „pufoasă”. Serul conține Night Cell Respiration ™ care netezește pielea peste noapte în timp ce o decongestionează, iar Orchidarium® ajută la regenerare.

Lasă un comentariu