Glam News Magazine

Eleganţa este caligrafia îmbrăcăminţii, spunea atât de expresiv un scriitor armean. Este o adevărată artă să știi să te îmbraci astfel încât să creezi o impresie excelentă și să produci un gol/o lipsă atunci părăsești încăperea. Materiale de bună calitate, croială impecabilă, personalitate – sunt elemente ce fac din vestimentație un atu câștigător. Iar ca în orice domeniu, diferența o fac și oamenii din spatele produselor – profesioniștii. Împreună, toate aceste elemente sunt rețeta succesului unei afaceri chiar și în vremuri de pandemie. O demonstrează atelierul de creație vestimentară Suits by David C din București, care a reușit să se impună în piața de profil, după doar doi ani de la înființare ajungând la o cifră de afaceri de aproape 80.000 euro.

Nominalizare în Top 100 de designeri în moda masculină din 2019

David C. Suits

Totul a început de la o pasiunea unui tânăr tenace și cu viziune și a continuat cu pasiunea de a face performanță, la nivel profesionst. “După o perioadă de aproape 3 ani petrecută la un atelier de costume la comandă din Bucureşti, în aprilie 2019, la doar 24 de ani, am considerat că deţin experienţa necesară pentru a mă lansa pe piața costumelor bărbătești la comandă din Târgovişte, iar ulterior în Bucureşti și am pus bazele atelierului de costume la comandă de lux personalizate cu scopul de a face din vestimentație o carte de vizită”, povestește David Ciocodeică, General Manager și Style Advisor al Suits by David C. Cunostințele teoretice și practice acumulate în cadrul facultății (este absolvent de ASE Bucureşti, în prezent student doctorand, dar şi cadru didactic asociat), de asemenea conștientizarea importanței reţelelor sociale online, a rolului comunicării integrate de marketing și studierea în amănunt a comportamentului consumatorului de fashion l-au ajutat să treacă peste provocările business-ului și la doar un an de la înființare, i-a adus nominalizarea în cadrul galei Top 100 de designeri în moda masculină 2019, alături de marii competitori din România.

Ce oferă brandul David SUITS clienților? 

Specialiștii atelierului realizează o serie de produse la comandă în sistem Made-to-Measure (costume, cămăși, pantofi și accesorii de lux personalizate) și oferă consultanță vestimentară specializată gratuită clienților care caută calitate și doresc o apariție impecabilă. Mai mult chiar, prin serviciul de măsurători la birou, atelierul vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu program încărcat, ce pot să-și rezerve astfel o întâlnire cu specialiștii Suits by David C. fără a-și perturba prea mult activitatea. Cât despre materiale folosite, acestea provin de la mari case de modă din lume: Vitale Barberis, Holland and Sherry, Cerruti, Carnet şi Cantarelli.

Care sunt pașii realizării unui costum la comandă?

David C. Suits

Atelierul cu sediul  în București, pe Calea Dorobanți, nr. 56, Sector 1, se adresează persoanelor din două categorii de clienți: cei care au ceremonii și cei care au evenimente de business (avocați, antreprenori, profesori). Este vorba despre bărbați cu stil care știu că haina la comandă este importantă, te reprezintă și îți aduce un avantaj notabil în relațiile cu ceilalți. Dacă te afli într-una dintre cele două categorii, iată ce ai de făcut pentru realizarea, de pildă, a unui costum la comandă ce te va face să ieși în evidență.

  • Pasul 1. Te programezi pentru o sesiune de stil cu unul dintre consilierii Suits by David C.
  • Pasul 2. Consilierul Suits by David C te va ajuta în alegerea celor mai bune țesături și modele pentru nevoia ta
  • Pasul 3. Produsele comandate sunt realizate cu cea mai mare atenție
  • Pasul 4. Este timpul ca tu să încerci produsele, iar echipa Suits by David C să se asigure că totul se ridică la nivelul așteptărilor tale

Parteneriat de succes cu televiziunea Kanal D

În cei doi ani de activitate, atelierul de creație vestimentară a înregistrat trei participări la târguri foarte importante: Târgul de Crăciun al CCIFER 2019, Târgul Mariage Fest 2020 şi Târgul Mariage Fest 2021. De asemenea a bifat cu onoare colaborări însemnate cu media naționale: PRO TV Plus, Televiziunea Antreprenorilor din România și Kanal D. În cazul celei din urmă menționate televiziuni, Suits by David C. a asigurat vestimentaţia prezentatorului Vladimir Drăghia în cadrul emisiunii “Deştepţi cu banii” și asigură vestimentaţia prezentatorului Christian Sabbagh la Ştirile Kanal D.

Locul II în topul firmelor din iudeţul Dâmboviţa, în 2021 

Povestea atelierului continuă promițător, în ciuda contextului nefavorabil ce a determinat multe afaceri să se închidă. Materialele folosite, serviciile oferite, raportul bun calitate-preț și experiența custom made sunt atuurile care diferențiază brandul David Suits de competitorii din piață. Calitatea și profesionalismul echipei au fost recompensate de cifra de afaceri înregistrată, care de altfel i-a adus recent și un onorant loc II în topul firmelor din iudeţul Dâmboviţa, în 2021, clasament realizat de Camera de Comerţ Dâmboviţa, David Ciocodeică fiind dâmbovițean.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs.

Astăzi, partenerii noștri de la  Suits by David C. oferă cititorilor glamnews.ro 3 cadouri: 2 perechi de pantofi custom made și 1 set butoni, cravată, batistă. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

 La ce eveniment ai purta o ținută/accesorii Suits by David C?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile COMPLETE ce includ NUME și PRENUME lăsate în data de 17.12.2021 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

318 comentarii

  1. Soțul meu ar purta o asemenea ținută și accesorii la orice eveniment special la care ar trebui să mergem.

  2. Orice tanar/barbat ar trebui sa aiba o asemenea tinuta in garderoba , pentru ocazii speciale.

Comentariile sunt dezactivate