Glam News Magazine

Negrul este atemporal și clasic, de o putere captivantă în ceea ce privește amenajarea interioară. Dar nu sunt mulți cei care ar opta pentru o asemenea culoare în bucătarie susținând că este pretențioasă. Adevărul este că o bucătărie pe negru, deși sună simplist, are un aer exclusivist de-a dreptul fascinant. De ce? Negrul este o culoare puternică, asociată cu eleganța și rafinamentul și folosit corect în designul interior poate face o declarație de stil.

Pendulând între clasic și sofisticat, negrul rămâne una dintre culorile de bază pentru designul interior și este neutru la fel ca albul și griul. Toate aceste nuanțe sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în multe moduri diferite. Negrul în special poate pune în valoare un spațiu. Secretul constă în echilibru când alegeți să decorați cu această culoare.

Funcționează pentru orice stil de design interior și orice dimensiune a spațiului

Referindu-ne la bucătării, negrul se potrivește indiferent de stilul ales – tradițional, contemporan, rustic sau dimensiunea încăperii. Acest lucru vorbește foarte mult despre valoarea negrului în designul interior și capacitatea sa de a se plia pe toate gusturile.

Atenție la iluminat!

Nimic nu este perfect, iar în ceea ce privește o bucătărie pe negru, problema majoră care ar interveni este iluminatul. Dacă bucătăria nu este răsfățată cu lumină naturală din belșug (și câte bucătării se pot lăuda cu asta?!) vopsiți pereții și tavanul în alb și adăugați mai multe surse de iluminat artificial pentru ca negrul să nu întunece dezastruos spațiul.
Un alt pont în a a aduce mai multă lumină într-o bucătărie pe negru ar fi combinația cu alb – atât de clasică, dar niciodată demodată, la fel ca și combinația cu materiale care luminează vizual precum marmura.

Un strop de culoare

Dacă o bucătărie pe negru este prea mult sau prea anost, puteți îndulci atmosfera cu un strop de culoare, fie în ceea ce privește mobila sau un perete de accent, fie accesoriile sau decorațiunile. Scaunele, o vază, un covor, o lustră sau chiar și numai prosoapele de bucătarie colorate vor îndulci întunecatul negru printr-un contrast binevenit.

Că este o opțiune clasică sau una sofisticată rămâne la latitudinea fiecăruia de a aprecia. Cert este că negrul în bucătărie are un efect aproape hipnotic de a atrage și a păstra privirile ce te determină să iei această culoare în calcul pentru următoarea reamenajare.

Lasă un comentariu