Glam News Magazine

Care este secretul unui sejur reușit la munte? Locația, firește. Iar Valea Prahovei este una dintre cele mai ofertante din România, în acest sens. Cu atât de multe opțiuni pentru cazare, care mai de care mai atractive, este însă greu de ales, astfel că mai trebuie adăugate câteva criterii de departajare. Calitatea serviciilor, facilitățile oferite, notorietatea se numără printre cele mai importante. Având două locații deosebite, cu tradiție bogată în turism și care întrunesc criteriile menționate, Elexus oferă două variante excelente pentru petrecerea unui sejur deconectant sau a unei vacanțe memorabile pe Valea Prahovei. Tot ce mai trebuie să faci este să alegi între ele. Nu va fi ușor, dar găsești mai jos argumentele potrivite pentru decizia care să materializeze planurile tale.

Hotel Elexus Predeal – o opțiune de 4 stele

elexus

 

Fie că ai nevoie de o pauză, fie că planifici o vacanță la munte alături de familie sau prieteni, Hotel Elexus Predeal îți asigură confortul și serviciile necesare. Totul este gândit pentru un maxim de deconectare, de la decorul modern și elegant, recepția cu program non-stop, room-service și parcare gratuită până la centrul SPA cu piscină, saună, salină și masaj. Sună bine, nu-i așa? Probabil deja te imaginezi acolo și nu avem cum să te condamnăm pentru asta. Doar privind imaginile te transpui în acel cadru, în așternuturi plăcute la atingere sau pe bancă la saună. Hotelul pune la dispoziție camere single, camere duble și apartamente, toate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, fierbător și minibar, asigurând toate nevoile oaspeților, de la intimitate și siguranță până la confort. Papilele gustative ale turiștilor sunt răsfățate și ele la Resturantul Robinson de la parterul hotelului. Oaspeții au acces și la terasă, unde pot profita de aerul curat de munte.

Situat la 1,7 km de pârtia de schi Poliștoaca, Hotel Elexus este recunoscut de clienții fideli ca fostul Hotel Predeal, una dintre opțiunile preferate ale turiștilor începând cu 1963. Tradiția și dotările de 4 stele atrag în continuare, chiar dacă denumirea s-a schimbat în anul 2020. Locația prilejuiește desfășurarea de activități în aer liber pentru cei dornici de aventură, care pot opta după întâlnirea cu muntele pentru o sesiune de relaxare în centrul wellness al hotelului. Indiferent care îți sunt planurile, Hotel Elexus Predeal te întâmpină cu oferte atractive pentru un sejur pe gustul tău.

Date contact:

Adresă: Strada Muncii, nr. 6, Predeal

Telefon: +40752050447
Email: [email protected]

Rezervări aici

Elexus Boutique Predeal – o locație cu tradiție de aproape 100 de ani în turism

Elexus

Pentru un plus de intimitate și liniște, Elexus Boutique este ceea ai nevoie. Situat în Predeal, la 1,8 km de pârtia de schi Poliștoaca, hotelul pune la dispoziție camere single, dar și de familie, cu WiFi gratuit, aer conditionat, televizor LCD și uscător de par. Nu lipsesc halatele, papucii de casă și alte consumabile în zona de baie, pentru a completa atmosfera primitoare. Proprietatea are restaurant, bar, terasă și oferă room-service. Oaspeții au la dispoziție camere de familie, iar apartamentele includ și balcoane cu vedere superbă spre munte. O gură de aer proaspăt dimineața și cerul instelat de noapte sunt astfel mai accesibile și devin un răsfăț extra inclus în pachet, preferat în special de oaspeții veniți din orașe aglomerate.

Ca istoric, locația este vechiul Hotel Robinson fondat in 1926, a cărui denumire a fost schimbată în 2020 odată cu renovarea modernă, în acord cu exigențele turismului actual. Confortul și calitatea serviciilor au păstrat interesul turiștilor de-a lungul a aproape 100 de ani, timp în care experiența acumulată a fost folosită pentru a îmbunătăți permanent condițiile de cazare și serviciile orientate către cilenți.

Drept dovadă, Elexus Boutique vine în plus cu o ofertă incitantă: pune la dispoziție locația perfectă pentru cei care se iubesc. Aici poți să-ți surprinzi jumătatea cu o cină romantică și preparate delicioase, într-un cadru privat decorat ca-n filme, pentru momente unice. Așa că dacă vrei să faci o declarație în stil mare, o cerere în căsătorie sau să marchezi evenimente speciale, poți să te lași liniștit în grija personalului Elexus Boutique care se va ocupa să creeze amintiri de neuitat.

Date contact:

Strada Muncii, nr. 10, Predeal

+40752050434
[email protected]

Rezervări aici

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Sponsorii noștri de la Elexus vă oferă în dar un premiu format din două nopți de cazare într-o perioadă la alegere într-una dintre locațiile prezentate, în funcție de disponibilitatea sponsorului (Se stabilește de câștigător telefonic începând cu 1 februarie 2021). Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii în care dintre locațiile Elexus din Predeal ți-ar plăcea să mergi. Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 19.12.2020 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

413 comentarii

Comentariile sunt dezactivate