Glam News Magazine

Prestația piesei “Shallow” a lui Bradley Cooper și Lady Gaga din cadrul premiilor Oscar de aseară a fost, fără îndoială, cea mai așteptată interpretare a serii. Iar protagoniștii din filmul “A Star Is Born” nu au dezamăgit cu siguranță. Oh, nu! De fapt, cele două vedete au prezentat până acum cea mai intimă prestație – una care a făcut ca întreaga lume să aibă lacrimi în ochi de emoție. Absolut minunat!

Cele două staruri au intrat în scenă de pe locurile lor din primul rând al audienței, fără o introducere și au luat scena cu asalt pentru a începe un duet extraordinar. Ceea ce a urmat a fost o adaptare cinematografică a single-ului care a readus acea chimie fierbinte dintre cele două personaje de pe ecran, Ally și Jackson. Contact vizual? Bifat! Pasiune? Cu siguranță. O pasiune care i-a făcut pe privitori să se întrebe dacă cei doi sunt cu adevărat meniți să fie împreună.

Totul s-a încheiat cu un contact vizual fix, unde, pentru o secundă, păreau aproape să se sărute. Nu a durat prea mult timp ca tot internetul să vorbească despre afecțiunea lui Bradley și Gaga. “Lady Gaga și Bradley Cooper trebuie să se căsătorească și să aibă un copil acum”, scria un utilizator. Mulți au glumit, de asemenea, despre presupusul monolog interior al lui Shayk (iubita lui Bradley care a fost și ea prezentă în sală), de pe tot parcursul spectacolului.

Sursa foto: abc.com

Lasă un comentariu