Glam News Magazine

Covorul roșu al premiilor Oscar este cunoscut pentru ținutele elegante și foarte safe în același timp, însă aseară participanții au decis să fie chic mai degrabă decât safe, iar pentru unii, riscurile i-au adus în topul celor mai bune ținute.

Bineînțeles, toți ochii au fost ațintiți pe nominalizatele pentru premiul de “Cea mai bună actriță în rol principal”. Lady Gaga a evocat spiritul Hollywood-ului de epocă într-o rochie neagră uimitoare semnată Alexander McQueen. Ea a completat look-ul cu mănuși de seară elegante și un colier cu diamant Tiffany purtat odată de Audrey Hepburn. Melissa McCarthy a fost printre actrițele care au ales să poarte o pereche de pantaloni care au uimit privitorii, într-un ansamblu alb-negru semnat Brandon Maxwell. Starul din “The Wife”, Glenn Close, a purtat o rochie aurie Carolina Herrera (într-o nuanță diferită față de statuia pe care ea spera să o ia acasă), creată dintr-un număr uimitor de 4 milioane de mărgele.

Nominalizate pentru premiul de “Cea mai bună actriță în rol secundar”, Regina King și Amy Adams au optat pentru ținute sofisticate în locul celor spectaculoase. Emma Stone s-a dovedit a fi mai curajoasă: rochia ei lungă și plină de paiete a fost subiectul unei dezbateri intense pe rețelele de socializare, unde a atras comparații gastronomice: de la waffles până la pielea de pește arsă.

Rozul s-a dovedit a fi culoarea serii. Ea a apărut în toate nuanțele imaginabile, de la rochia roz pudrat a lui Marie Kondo, până la rochia roz aprins semnată Reem Acra, purtată de Angelea Bassett. Culoarea a apărut în tot felul de forme și stiluri. Actrița din “Green Book”, Linda Cardellini și cântăreața country Kacey Musgraves au apărut în rochii roz cu mâneci supradimensionate, Helen Mirren a purtat o rochie roz din tul, iar starul Maya Rudolph a defilat într-o rochie florală, asociată cu o pelerină. Jason Momoa s-a alăturat și el tendinței, purtând un smoking roz Fendi, semnat de Karl Lagerfeld.

Michelle Yeoh a avut o apariție strălucitoare într-o rochie Elie Saab, în timp ce Constance Wu a fost plină de farmec într-un rochie Versace de culoare galbenă. Gemma Chan a continuat cu paleta de roz într-o rochie Valentino Couture, iar Awkwafina a purtat un costum în culoarea lavandei.

În ansamblu, bărbații au mers pe siguranță, purtând costume în tonuri închise. Rami Malek și Bradley Cooper s-au numărat printre nominalizații de sex masculin care ne demonstrează că putem avea un un look impecabil doar cu un costum clasic de culoare neagră. Dar există anumite vedete de sex masculin la care ne-am așteptat la ceva special, inclusiv Billy Porter (care a purtat anterior o capă la Globurile de Aur și un costum din mătase cu o fundă portocalie uriașă pentru Critics’ Choice Awards). Și nu a dezamăgit. Unul dintre primii sosiți pe covorul roșu, Porter a furat toate privirile cu un smoking – rochie de catifea.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu