Glam News Magazine

Deodorantul face parte din rutina zilnică a tuturor, iar multe dintre noi apelăm la astfel de produse pentru a opri transpirația sau a acoperi mirosul corpului. Puțini se gândesc însă la ce se află în interiorul tubului. Iar dacă vă aflați printre cele care vor să elimine cât mai mult produsele cu substanțe toxice din viața lor, ar trebui să vă orientați către folosirea deodorantelor fără aluminiu. Acestea nu cauzează iritații, fiind recomandate pentru pielea sensibilă și elimină de asemenea orice teamă că deodorantul ar bloca eliminarea toxinelor prin astuparea canalelor sudoripare și ar permite absorția aluminiului dăunător în corp. Sunt suficiente motive să încercați deodorante fără aluminiu pentru o sănătate mai bună. Cât privește eficiența lor, veți fi plăcut surprinse. Iată recomandările mele:

Vichy Deodorant

Știți deja că sunt un fan al produselor Vichy, astfel că nu este de mirare să încep lista cu deodorantul Vichy fără conținut de săruri de aluminiu. Delicat cu pielea sensibilă, este eficient în ceea ce privește mirosul neplăcut și ceea ce îmi place și mai mult este că nu conține parfum, astfel că nu-mi afectează aroma parfumului folosit.

La Roche-Posay Physiologique

La Roche-Posay Physiologique Este cea mai bună variantă pentru pielea sensibilă. Nu cauzează iritații nici după epilarea cu lama de ras. Nu conține aluminiu, alcool, parabeni sau coloranți și are un parfum floral delicat care rezistă toată ziua. Este perfect dacă doriți senzația de prospețime în zilele solicitante la birou.

Avène Body

Cu 75 % conținut de apă termală Avene, acest deodorant roll-on protejează pielea și are efect calmant crescut. Acesta mi se pare cel mai mare câștig, ceea ce situează Avène Body pe poziția 3 în topul propriu al celor mai bune deodorante fără aluminiu. Nu conține parabeni sau parfum și are o formulă specială care să nu astupe porii, ceea ce oferă parcă o mai mare libertate în mișcări.

Weleda Citrus

Dacă ar fi să aleg o aromă pentru deodorant, cea de citrice mi se pare cea mai bună variantă. Inspiră prospețime și o viață activă. Parfumul Weleda Citrus deodorant nu are o rezistență îndelungată, dar asta nu afectează eficiența produsului pe care vă puteți baza și în zilele în care aveți programul mai încărcat.

Collistar Special Perfect Body

Acest deodorant spray este delicat cu pielea, oferă protecție împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute întreaga zi. Collistar Special Perfect Body are un parfum delicat, chiar feminin aș putea spune, o senzație de prospețime care durează.

Lasă un comentariu