Glam News Magazine

Culoarea estompată, vârfurile despicate și părul uscat vă sună prea familiar? Soarele dăunează nespus părului. Indiferent dacă sunteți în grădină, faceți o plimbare sau sunteți în vacanță pe plajă, soarele vă va degrada treptat părul. Iar dacă vă mai și vopsiți părul… efectele sunt și mai nocive.

Chiar dacă șuvițele colorate sunt superbe, peroxidul din vopsea deja usucă și deteriorează foarte tare. Dar nu doar părul vopsit se supune riscurilor, de asemenea, părul natural este afectat. Soarele nu face discriminări și elimină umiditatea naturală a tuturor tipurilor de păr, ajutat de clor și de sarea din mare, care influențează starea generală și culoarea părului.

Pentru a evita factorii negativi, trebuie să faceți doar o mică schimbare în rutina zilnică de frumusețe care va face toată diferența cu un spray SPF pentru păr. Așa cum aplicați în fiecare zi protecția solară pentru pielea, puteți face același lucru și pentru păr; simplu! Iată trei dintre produsele mele preferate …

1. Clarins Sun Care Mist SPF 30

Clarins Sun Care Mist SPF 30

Pentru ca un spray de păr cu SPF să mă facă să îl cumpăr, acesta trebuie să aibă o protecție solară ridicată, iar dacă îmi îngrașă părul, deja îl pot da uitării. Chiar dacă la început am fost puțin reticent din cauza cuvântului “ulei”, spre surprinderea mea, după folosire se usucă aproape instant și îmi lasă părul cu un aspect lucios și sănătos. Îl poți simți pe păr, dar firele se simt puternice și hidratate, mai degrabă decât uleioase sau grase. Formula sa hrănește intens și netezește șuvițele ceea îl face excelent pentru părul uscat de vopsea sau deteriorat de căldură. Așa cum probabil vă așteptați de la Clarins avem o listă lungă de ingrediente naturale nutritive, care fac minuni pentru păr. Ingredientele non-toxice SPF lasă părul moale și protejat datorită unei combinații de antioxidanți și Complexului SunPlant care conține filtre solare naturale din Senna, baobab, mazăre și aloe vera.

2. Ultrasun Daily UV Hair Protector

Ultrasun Daily UV Hair Protector

Șamponarea excesivă ar părea vinovată pentru decolorarea vopselei din păr, dar soarele este la fel de vinovat. La fel se poate spune și pentru părul natural. De exemplu, dacă părul meu este neprotejat în vacanță sau după multă expunere la soare, șatenul meu închis devine o nuanță care tinde spre blond, iar firele de păr se simt foarte uscate. Un mod în care vă puteți proteja părul de soare este cu un spray SPF precum Ultrasun Daily UV. Este fabricat cu antioxidanți și filtre speciale, care sunt făcute pentru a păstra culoarea și elasticitatea părului.

Dacă ați mai folosit un spray cu SPF știți deja că lasă o senzație grasă și grea, așa că veți fi fericiti să auziți că Daily UV nu face acest lucru. Poate fi aplicat pe părul umed sau uscat, iar câteva pulverizări împrăștie un nor de ceață ultra-ușor uniform pe păr, astfel încât să nu îngreuneze firul de păr.

3. Nuxe Sun Moisture Protect

Nuxe Sun Moisture Protect

Nu mai este niciun secret că soarele afectează umiditatea naturală a pielii, iar părul nu face excepție. Nuxe Sun Moisture Protect este un spray SPF pentru păr și este unul dintre cele mai potrivite pentru părul decolorat, blond sau uscat. Textura lăptoasă se simte revigorantă și hidratantă pe păr și scalp, astfel încât părul va rămâne hidratat după o zi întreagă de stat la soare. Protecția UV apără părul împotriva razelor solare, a sării și a clorului și  hidratează cu unele dintre cele mai bune ingrediente, cum ar fi uleiul de zambilă, uleiul de nucă de cocos și florile de kau pe.

Lasă un comentariu